LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Adem Berishas första ord om relationen med Nicole Falciani

05 sep, 2020 
Nicole och Adem
Nicole Falciani har funnit kärleken i Adem Berisha.
Nu delar pojkvännen med sig av sina första ord gällande relationen.
Annons
Intervju med Eric Saade på Grammisgalan 2020Brand logo
Intervju med Eric Saade på Grammisgalan 2020

Nicole Falciani, 23, genomgick ett tungt uppbrott med Eric Saade, 29, i maj när det forna paret plötsligt meddelande att deras förlovning var bruten. Det var då Eric som hade bestämt sig för att avsluta relationen, vilket tog hårt på Nicole. Hon delade flitigt med sig av uppdateringar gällande sitt mående som pendlade upp och ner.

Nya draget i videon

Men efter att ha gråtit ut var Nicole redo att gå vidare och fokusera framåt. Infleuncern började bland annat att dejta igen, vilket var något hon även rekommenderade sina följare med brustna hjärtan.

Hon gav sig ut på dejtingappar och det verkade löna sig. Hon träffade nämligen sin nya kille på dejtingappen Raya. Under sommaren har Nicole hintat om att det funnits en ny person som stulit hennes hjärta men till en början hölls han helt hemlig. Det har dock dykt upp någon bild men hans identitet har Nicole länge hållit på.

I hennes senaste vlogg fick Youtube-tittarna plötsligt höra killen prata och se hela honom. I samma video benämnde Nicole honom som “sin kille” och paret hade då begett sig på en resa till Albanien för att träffa killens släkt.

Annons

Adem Berishas ord om relationen

Nicole och pojkvännen har nu börjat visa sig i offentligheten. Enligt Aftonbladet är det barchefen Adem Berisha, 29, som fått Nicole på fall. Paret deltog nämligen i en parpadeltävling med namnet Coupleness Padel Challenge på Ellery Beach House på Lidingö under lördagen.

Enligt tidningen ska paret stått och pussats öppet mellan matcherna. När deras relation kommit på tal visa sig Nicole dock inte vilja kommentera relationen.

– Det kan hända. Kanske det…, säger Nicole till tidningen gällande huruvida de är ett par.

Även Adem delar med sig av sina första ord om relationen med influencern.

– Vi tycker om att umgås, säger Adem Berisha glatt.

Svart på tal efter kritiken

När Nicole har skrivit om sin nyfunna relation har hon mötts av olika reaktioner. Den nya relationen har ifrågasatts av många, då Nicole blev singel för bara ett par månader sedan. Något som ledde till att hon tog upp ämnet på sin blogg.

”Jag orkar inte bry mig om vad folk tycker eller tänker. Jag orkar inte höra att det gick för snabbt, eller att jag borde göra si eller så. Kärlek är inget man kan styra över. Kärleken kommer, när den kommer”, skrev då Nicole Falciani på sin blogg.

FOTO: TT/Youtube

Annons