Eric Saades drag med Hanna Schönberg efter uppbrottet från Nicole

Hanna Schönberg och Eric Saade

Eric Saade blev singel i våras efter att brutit förlovningen med Nicole Falciani.
Tidigare har han synts spendera en sommarkväll tillsammans med bland annat Hanna Schönberg och nu visar sig artisten gjort ett nytt drag med modellen.
Slå på ljud

Det var i mitten på maj som Eric Saade, 29, och Nicole Falciani, 23, gick ut med att de valt att gå skilda vägar. Eric var den som hade beslutat sig för att avsluta relationen bara veckor innan parets bröllop.

I ett inlägg på Instagram öppnade Nicole upp om att kärleksagan hade fått ett olyckligt slut. Influencern skrev då att förlovningen var bruten och att uppbrottet tagit hårt på henne.

Festkvällen med blogg-tjejerna

Det dröjde ett bra tag innan Eric valde att kommentera den avslutade relationen. Inte heller uppdaterade han sina sociala medier under de första dagarna. Men strax efter uppbrottet taggades Eric Saade i en bild där han syntes sittandes på en poolkant i Stockholms skärgård.

Det var inte bara Eric som var ett välkänt ansikte på bilden. Några andra som visade befinna sig på samma ställe var nämligen bloggerskorna Molly Rustas, Hanna Friberg, Moa Mattson och Hanna Schönberg. Influencer-gänget uppdaterade flitigt från sommardagen på sina Instagram storys och det visade sig att de befann sig på Mollys sommarställe. I videoklippen där Eric flimrade förbi syntes gänget skratta och njuta av solnedgången vid vattnet.

Nyfunna vänskapsrelationerna

Sedan dess har Eric själv gjort Instagram comeback och publicerat flertal bilder ifrån sommaren. Influencerna ser ut att vara några som Eric har fortsatt att umgås med. Hanna Friberg har tidigare berättat i sin podcast Måndagsvibe att hon och artisten blivit bra vänner. Det var i samband med att Hannah pratade om Erics låt Nån som du som hon kom in på relationen.

– Han spelade upp den låten för mig innan han släppte den, när jag körde hem honom och några andra. Vi hade varit på en fest och jag var nykter, säger Hannah Friberg i podcasten och bekräftar att de är bra vänner.

Oväntade draget med modellen

De senaste dagarna har Eric befunnit sig på Ibiza, vilket även modellen Hanna Schönberg gör. Duon som tidigare i somras festade ihop i skärgården ser dessutom ut att befinna sig på samma plats på ön. I uppdateringar som både Eric och Hanna publicerat på sina Instagram storys ser det nämligen ut att vara samma hus som duon befinner sig i. Eric visar sig även flitigt kicka i gilla-markeringen på Hannas bilder.

Hanna har tidigare visat att att även Molly Rustas är med på resan och under tisdagskvällen publicerade Eric en Instagram story tillsammans med Mollys pojkvän Ross Andrew Paquett. Även Molly har lagt ut flera uppdateringar där hon och Hanna umgås på ön.

Men om Eric och Hanna har åkt på semester ihop eller endast hamnat på samma ställe är oklart.

Hanna Schönberg Instagram story

Foto: Instagram

Eric Saade Instagram story

Foto: Instagram

Hanna Schönberg Instagram story

Foto: Instagram

Eric Saade och Ross

Foto: Instagram

Molly Rustas och Hanna

Foto: Instagram

Hänt har sökt Eric Saade och Hanna Schönberg.

FOTO: Patrik C Österberg/TT/Instagram

SENASTE NYTT!