Eric Saade om sanningen bakom låten till exet Nicole Falciani

Nicole Falciani Eric Saade

Eric Saade och Nicole Falciani gick skilda vägar i våras.
Efter uppbrottet släppte artisten låten Nån som du, som ex-flickvännen har reagerat starkt på.
Nu berättar Eric om sina känslor kring låten.

I somras skulle influencern Nicole Falciani, 23, ha blivit Eric Saades, 29, hustru. Men på grund av den rådande pendemin ställdes bröllopet in och i maj förklarade Nicole att hon och Eric har gjort slut och därmed brutit förlovningen.

I efterhand har både Nicole och Eric pratat öppet om anledningen till uppbrottet. Det handlade helt enkelt om att Eric Saade inte längre trivdes i relationen och behövde göra en förändring i sitt liv.

Att bli dumpad bara ett par veckor innan det planerade bröllopet skulle ha ägt rum tog hårt på Nicole Falciani, som inte har stuckit under stol med att våren var rejält tuff för henne.

Nicole Falciani om Nån som du

Ett par veckor efter att det forna paret gick isär släppte Eric låten Nån som du, som handlar om just ett uppbrott.

Vi fick flyga i flera år men måste landa nu”, lyder en rad.

Att Nån som du handlar om Nicole Falciani är inte svårt att räkna ut. Men i en intervju med Elle har ex-flickvännen tidigare hävdat att detta egentligen skulle vara deras bröllopslåt och att Eric alltså skrev om den efter separationen.

– På något sätt önskar jag att han hade skrivit en ny. Det här var ju vår låt, sa Nicole till tidningen då.

Sprickan mellan Eric och Nicole

När Hänt frågade Eric Saade om detta valde han att dementera Nicoles uttalande.

”Att det var en bröllopslåt stämmer verkligen inte. Att kommentera helt falska påståenden är inget jag gärna gör”, skrev artisten då.

Hur det egentligen ligger till är än idag oklart och ord står mot ord. Något som är säkert är att Nicole och Eric inte har någon kontakt med varandra idag och de har båda gått vidare i kärlekslivet. Eric Saade dejtar numera Hanna Schönberg och Nicole Falcianis nya pojkvän är Adem Berisha.

Eric Saade om omtalade låten

I en ny intervju med TT väljer Eric Saade nu att backa bandet lite och återigen kommentera uppbrottet från Nicole. Att prata om sitt privatliv öppet har inte alltid varit en självklarhet för artisten.

– För tio år sedan hade jag nog inte sagt ett ljud, men jag har blivit bättre på det och nu känns det också mer naturligt. Jag förstår om folk undrar, säger han till TT.

Efter de delade meningarna om låten Nån som du menar Eric ändå att han är tacksam över att han skrev den.

– Det var skönt att kunna skriva en låt som Nån sån som du. Få uttrycka sig i sin musik, vilket jag älskar att göra, säger Eric Saade.

FOTO: BARDELL ANDREAS/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!