Nicole Falcianis relation till Eric Saade efter brutna förlovningen

Eric Saade och Nicole Falciani

Eric Saade och Nicole Falciani bröt upp för snart ett halvår sedan.
Nu avslöjar Nicole om exen har någon relation idag och hur kontakten mellan dem ser ut.
– Vi har haft kontakt lite till och från i somras, säger Nicole.

Eric Saade, 29, bröt plötsligt förlovningen med Nicole Falciani, 23, i maj. Beskedet kom som en chock för många då det bara var några veckor kvar tills det stora bröllopet skulle gå av stapeln. Även Nicole mottog den tidigare fästmannens besked som en chock. Hon har sedan dess öppet skrivit om sitt mående på sociala medier.

”Jag har dagar då det fortfarande känns tufft”

Men under sommaren fann Nicole istället kärleken i Adem Berisha, 29, och paret har allt mer börjat synas ihop. Efter att hamnat i en riktig dipp har Nicole nu börjat känna att är tillbaka igen och i en ny video på Youtube-kanalen berättar hon om sitt mående.

– Allting känns bara väldigt bra och jag önskar att jag hade kunnat gå tillbaka till Nicole i maj och berätta det. Det kommer bli bra, du kommer bli glad igen och du kommer bli lycklig, säger Nicole.

Hon erkänner dock att uppbrottet med exet än idag har satt sina spår.

– Sen är det klart att det finns fortfarande dåliga dagar, det kommer jag inte sticka under stolen med. Jag har dagar då det fortfarande känns tufft.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Verkliga relationen efter brutna förlovningen

Nicole har även varit öppen med att hon inte tycker att det var schysst att göra slut så tätt inpå parets stora dag. Något som Erik också kommenterat. Han sa då att timingen kanske inte var optimal men att det var dags för honom att avsluta relationen.

Så hur ser egentligen relationen mellan Eric och Nicole ut idag – drygt ett halvår efter den brutala dumpningen. I videon får Nicole en fråga gällande om hon har någon kontakt med exet idag.

– Nej det har jag absolut inte. Jag vill inte ha någon kontakt med honom, jag känner inget behov av att ha någon kontakt med honom för han har sårat mig så extremt mycket. Så vi har ingen kontakt alls och vi har inte haft någon kontakt på väldigt länge, säger hon och fortsätter:

– Vi har haft kontakt lite till och från i somras. Gällande typ möbler, abonnemang och sånt som behövde fixas. Det praktiska. Men vi har inte haft någon kontakt alls gällande andra saker sedan han gjorde slut. Jag kände ganska fort när han gjorde slut att jag kan inte ha dig i mitt liv om jag ska kunna komma över dig. 

LÄS OCKSÅ: Nicole Falcianis relationskamp med Adem efter sveket

LÄS OCKSÅ: Eric Saades nya bild bekräftar relationen med Hanna Schönberg

FOTO: Andreas Bardell/TT/Karin Törnblom/TT