Eric Saades hårda svar – efter Nicole Falcianis uttalande

Eric Saade bryter tystnaden efter Nicoles uttalande om uppbrottet

I juni släppte Eric Saade nya låten Nån som du, som handlar om uppbrottet från Nicole Falciani.
Nicole själv har sagt i en intervju att låten först var tänkt som deras bröllopslåt, som Eric nu skrivit om.
Nu svarar Eric på uttalandet.

Eric Saade och Nicole Falciani skulle ha gift sig i slutet av maj i år, men bara dagar innan det planerade bröllopet gjorde Eric slut med Nicole.

Det var Nicole som bekräftade uppbrottet i ett inlägg på Instagram, där hon beskrev det hela som en mardröm. Där efter skrev hon ett längre inlägg på sin blogg om sorgen över uppbrottet.

Eric däremot dröjde med sina första ord kring uppbrottet. Men veckor efter att paret gått skilda vägar släppte han låten Nån som du, som handlar om Nicole. I en intervju med Aftonbladet i samband med låtsläppet berättade han om hur låten kom till.

– Det blev en sista minuten-låt som jag tycker blev väldigt bra, av någon jävla anledning skriver man sina bästa låtar när man mår skit. Jag vet inte varför det är så. Jag skrev den för två veckor sedan, på två timmar. Allting kom naturligt.

Nicoles ord om Erics nya låt

I en intervju med Elle påstår dock Nicole Falciani att låten först var deras bröllopslåt, som Eric skrivit om.

– När jag fick veta att han skulle göra det kändes det jobbigt, mest för att jag inte hade någon aning om vad som skulle sägas. Sen kan jag inte sticka under stol med att det är en väldigt fin låt, men det känns tråkigt att det egentligen var vår bröllopslåt som han bara skrivit om. På något sätt önskar jag att han hade skrivit en ny. Det här var ju vår låt, säger Nicole.

Eric Saade slår tillbaka

När Bianca Ingrosso i veckan gästade podcasten Måndagsvibe med Lovisa Wallin och Hanna Friberg pratar de om att de hört att Erics nya låt är en omskriven version av den tänkta bröllopslåten. Något som Bianca reagerar starkt på.

– Eric om det här är så, skäms på dig. Då måste jag säga en sak, om du är artist, skaffa dig en ny fucking melodi. Sätt dig i studion, det går på fem minuter. Då är han jävligt lat i isåfall, säger Bianca Ingrosso i poddavsnittet.

När Hänt når Eric Saade berättar han att däremot att det inte stämmer att den nya låten Nån som du först var tänkt som en bröllopslåt.

Att det var en bröllopslåt stämmer verkligen inte. Att kommentera helt falska påståenden är inget jag gärna gör”, skriver Eric i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TT/Andreas Bradell

SENASTE NYTT!