Eric Saades nya bild bekräftar relationen med Hanna Schönberg

Eric Saade och Hanna Schönberg

Eric Saade och Hanna Schönberg har synts befinna sig på samma ställen under de senaste månaderna.
En ny bild på Erics Instagram bekräftar nu relationen med modellen!

Eric Saade, 29, och Nicole Falciani, 23, bröt sin förlovning i maj – detta bara veckor innan de planerat att gifta sig. Senare kom det fram att det var Eric som tagit beslutet att avsluta relationen, något som Nicole var snabb med att bekräfta.

Det dröjde ett bra tag innan Eric kommenterade uppbrottet i medierna. När han till slut öppnade upp om beslutet i en intervju med Expressen erkännande han att tajmingen kanske inte var den bästa, även om det helt enkelt var dags.

– Allt har sin tid och den tiden var passerad kanske. Det var inte för att jag ville som jag lämnade, utan jag lämnade mer för jag var tvungen att tänka på hur jag själv mådde. Det var dags helt enkelt, sa han då till tidningen.

Exens nya liv efter uppbrottet

Mycket har skett i både Nicole och Erics liv sedan de gick skilda vägar. Nicole har funnit kärleken i pojkvännen Adem Berisha, 29, och paret har till och med visat upp sig ihop under en offentlig tillställning.

Eric har under sommaren synts tillbringa en hel del tid med ett gäng influencers – bland andra Hanna Schönberg. Eric och Hanna har länge varit hemliga med sin relation. De har befunnit sig på samma semesterort men endast lagt upp bilder på omgivningen, bostaden och tillställningarna och aldrig några bilder på varandra. Tillsammans med den gemensamma vännen Molly Rustas befann sig duon på Ibiza i mitten av sommaren.

Följarna har flitigt spekulerat kring huruvida Eric och Hanna umgås ihop efter att ha sett deras liknande bilder. Vid sommarens slut stack Eric inte under stolen med att han hade haft en underbar sommar, som han till och med ansåg var den bästa på många år.

När Hanna häromveckan fyllde år visade duon glatt upp att de firade födelsedagen ihop – eller rättare sagt befann sig på samma ställe. Båda två la nämligen ut bilder från restaurangen Berns i Stockholm där ett dukat bord med levande ljus syntes.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nya bilden avslöjar relationen

Trots att Eric och Hanna har börjat kommentera varandras bilder offentligt så har de fortsatt idag inte kommenterat relationens status. Men nu visar sig Eric ha gjort ett nytt drag som bekräftar att det var med just Hanna som han tillbringade stora delar av sommaren ihop med.

I ett bildspel som Eric har publicerat med minnen från sommaren syns modellen ligga på en solsäng.

Sommaren 2020”, skriver Eric till bilderna.

Om Eric och Hanna har funnit en vänskap eller mer återstår att se, men en relation har de helt klart till varandra.

Eric Saades Instagrambild

Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: Allt du vill veta om Nicole Falcianis pojkvän Adem Berisha

LÄS OCKSÅ: Hanna Schönbergs offentliga drag med Eric Saade

FOTO: TT, Instagram