LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Molly Sandéns pojkvän David Larson gör skådespelardebut i serien Två systrar

16 jun, 2021 
Lovisa Ström
David Larson
Molly Sandéns pojkvän David Larson gör skådespelardebut i serien Två systrar. Nu berättar han om rollen och relationen till Molly.
– Kärleken drabbar en så hårt, säger han.
Annons
Molly Sandéns första ord om relationen med David LarsonBrand logo
Molly Sandéns första ord om relationen med David Larson

Det var hösten 2020 som Molly Sandén gick ut med att hon träffat kärleken på nytt efter tuffa uppbrottet från Danny Saucedo. Nya kärleken visade sig vara musikern David Larson som bland annat sjunger i bandet The Royal Concept.

Men nu är det inte bara musiker David kan sätta på sitt cv. Snart kan han även skriva skådespelare på pappret.

David Larson gör skådespelardebut i Viaplays serie Två systrar

Det är i Viaplays nya serie Två systrar som David kommer att göra sin debut. Serien är baserad på Hannah Widell och Amanda Schulmans trilogi om systrarna Alicia och Vanessa, och i serien kommer vi att få se David som Vanessas stora kärlek Martin. I en video som släpptes i samband med pressmeddelandet berättar han om sin karaktär och på vilket sätt han kan relatera till den.

– Martin är ändå ganska lik mig tror jag på vissa sätt. När jag läste manuset tänkte jag att den här gubben kan jag göra ganska bra, säger han innan han fortsätter:

Annons

– All den kärlek som Martin har känt för Vanessa tar man ju någonstans ifrån, så det är klart jag har upplevt de här sakerna. De första sms:en, ska man våga messa? Första gången man håller någon i handen, första kyssen, det kommer någonstans ifrån.

David Larson om relationen till Molly Sandén – berättar om livsförändringen

Han berättar även att han kan känna igen sig i sättet karaktären ser en relation på och uppoffringar man ibland måste göra för att få vara med den man älskar. Som i hans fall blev att inte turnera lika mycket som han tidigare brukat.

– Jag kan känna igen rädslan för relationer, att en relation ska vara att det övriga livet är över. Typ ”nu kan jag inte resa längre, nu kan jag inte göra de här grejerna längre, jag borde vara konstnär”. Men jag kan också känna igen i mig i det att våga ta steget när kärleken drabbar en så hårt så man bara ”nu får jag ge upp vissa grejer för att få vara med den här personen, annars är jag inte värd henne”, säger han innan han fortsätter:

– Jag har turnerat med ett band nio månader om året stora delar av mitt vuxna liv och det funkar inte längre.

Annons