TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Benjamin Ingrossos första ord om Pernilla Wahlgrens kille Christian Bauer

16 jun, 2021 
Benjamin Ingrossos första ord om Pernilla Wahlgrens kille
Pernilla Wahlgren har hittat kärleken igen i Christian Bauer.
Hela familjen stöttar nu Pernilla och inte minst Benjamin, som för första gången nu berättar vad han tycker om relationen.
Annons
Benjamin Ingrosso tappar hakan – här sjunger BiancaBrand logo
Benjamin Ingrosso tappar hakan – här sjunger Bianca

Pernilla Wahlgren, 53, har efter flera år som singel hittat kärleken igen i Christian Bauer. Egentligen var det inte Pernilla själv som avslöjade att hon träffar någon, det stod nämligen dottern Bianca Ingrosso, 26, för.

Sedan Pernilla gick ut med kärlekslyckan har det strömmat in grattis- och lyckohälsningar till paret. Och nu uttalar sig sonen Benjamin Ingrosso, 23, om Pernillas nya relation, då samtliga barn nu har träffat Christian!

Benjamin om sitt sommarprat

Benjamin Ingrosso är mitt uppe i karriären och är en av sommarpratarna i P1. Han har tidigare beskrivit att han kommer prata om ”lilla Benjamin”. På midsommardagen, den 26 juni, sänds artistens avsnitt av Sommar i P1. Benjamin är inte den första i familjen som sommarpratar, för ett par år sedan var systern Bianca Ingrosso även hon en av de som sommarpratade i P1.

Annons

Men nu är det alltså dags för lillebror Benjamin och han känner sig ärad över att få sommarprata. I en intervju med Aftonbladet beskrev han känslorna.

– Jag tänkte att jag kanske är lite för ung för att ha nånting att berätta vid 23 års ålder, men så tänkte jag ändå att visst, jag är 23, men jag har hållit på sen jag var sju åtta år så jag tror ändå att jag har lite saker att berätta som kan vara intressant. Just det att jag har vuxit upp i nån slags bransch i så tidig ålder så har jag också upplevt väldigt mycket, säger han till tidningen.

Benjamin Ingrossos uttalande om Pernilla Wahlgrens nya kille

Det händer minst sagt mycket i Benjamins liv. Nu har han även blivit presenterad för mamma Pernillas nya pojkvän Christian och i en intervju med Expressen berättar han vad han egentligen tycker om relationen. Det är uppenbart att Christian Bauer har gått hem hos Benjamin, precis som han verkar ha gjort med alla andra familjemedlemmar!

Annons

– Superglad för mamma. Jag har inte träffat honom så mycket, men han är jätteskön, säger Benjamin Ingrosso till tidningen och fortsätter:

– Hon är nykär och jätteglad.

Även Bianca Ingrosso instämmer med Benjamin och berättade nyligen i en vlogg att hon är glad för sin mammas skull samtidigt.

– Han är en gud, sa Bianca vid tillfället.

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet / Karin Törnblom/TT

Annons