TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Elisa Lindström bryter tystnaden om skilsmässan från Markus Frykén

16 jun, 2021 
Elisa Lindström och Markus
Elisa Lindström och ex-maken Markus Frykén gick skilda vägar tidigare i år.
Nu berättar Elisa för första gången hur hon ser på uppbrottet.
”Jag har behövt ordna upp mitt privata som varit omtumlande”, skriver Elisa.
Annons
Svenska kändisarna du glömt var ett parBrand logo
Svenska kändisarna du glömt var ett par

Elisa Lindström, 30, är en populär sångerska bland svenska folket. I dansbandet Elisa's är hon själv frontfigur och gruppen har haft stora framgångar genom åren. Du minns väl exempelvis när de vann Dansbandskampen år 2010?

Elisa Lindström medverkade i Melodifestivalen 2021– för att senare meddela att hon och ex-maken Markus Frykén valt att gå skilda vägar. Tillsammans har paret en dotter och de gifte sig sommaren 2018. De två träffades redan på gymnasiet och bildade bandet Elisa's, som senare vann Dansbandskampen 2010. I samband med vinsten i programmet blev de två ett kärlekspar.

Elisa Lindström bryter tystnaden om skilsmässan från maken

Elisa har sedan nyheten om skilsmässan blev känd varit ganska förtegen – fram tills nu. I ett känslosamt inlägg på Instagram berättar hon om den tuffa tiden och varför hon har varit så tyst.

Annons

Senaste tiden har Elisa nämligen vikarierat på en skola som danslärare och hon beskriver att det gett henne kraft. I videon syns barnen dansa till Lalehs låt vatten och Elisa förklarar att hon behövt ordna upp sitt privatliv som varit omtumlande.

”Vatten - Töreboda Kulturskolas danselever. Hej! Hoppas ni alla har det bra ute i vackra Sverige! Jag har varit ganska tyst här på sociala medier i vår. Jag har behövt ordna upp mitt privata som varit omtumlande”, skriver Elisa följt av:

”Har just nu landat i mitt nya hus och skulle vilja dela med mig av vad jag också fyllt denna termin med.Jag har fått den stora äran att vikariera som danslärare på Töreboda kulturskola. Jag är väldigt tacksam för de fina mötena med alla barn och ungdomar. Det har gett mig kraft.Jag är så stolt över alla elever som utvecklat både sig själva och mig denna tid. Tack för det. Här är en hyllning till tårarna och skratten. Laleh beskriver livet så fint i sin låt - Vatten”

Annons

Elisa Lindström aktuell i Doobidoo till hösten

Men att blicka framåt är något som Elisa definitivt verkar göra nu, för tidigare i vår avslöjade hon en glädjande nyhet. I höst kommer vi nämligen få se den folkkära artisten i tv-rutan igen, närmare bestämt i Lasse Kronérs Doobidoo på SVT.

Dessutom tävlar hon i lag med Arvingarna-sångaren Casper Janebrink. På Instagram skrev Elisa Lindström om inspelningen.

”Så underbart det var att få leka och musicera tillsammans med Casper i gårdagens inspelning av Doobidoo”, skriver hon och fortsätter:

”Tack Lasse Kronér och hela gänget för alla skratt och proffsigt arbete! Vad jag längtar efter att få ut och sjunga mer nu. Programmet kommer i höst”.

FOTO: TV4/ Karin Törnblom/TT

Annons