LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fansen häpnar över Elisa Lindströms okända talang

03 jun, 2021 
Elisa Lindström
Dansbandssångerskan Elisa Lindström är en mångsidig musiker och har genom åren hyllats för sin klara sångröst.
Nu visar hon upp en annan okänd talang så får fansen att bli riktigt glada!
”Hoppas du fortsätter”, skriver ett fan.
Annons
Så långa är de svenska kändisarnaBrand logo
Så långa är de svenska kändisarna

Elisa Lindström, 30, är en populär sångerska bland svenska folket. I dansbandet Elisa's är hon själv frontfigur och gruppen har haft flera framgångar genom åren. Du minns väl exempelvis när de vann Dansbandskampen år 2010?

Karriären har sedan dess gått spikrakt uppåt för dansbandsstjärnan, tre år efter Dansbandskampen ställde Elisa nämligen upp i Körslaget som körledare och vann hela tävlingen. 2016 tävlade hon dessutom i Let's dance – där hon också vann i finalen mot Bianca Ingrosso, 26.

Elisa Lidström om att tävla med Casper Janebrink i Doobidoo

För ett år sedan medverkade Elisa Lindström i TV4:s Stjärnornas stjärna och tidigare i år tävlade hon i deltävling 3 av Melodifestivalen 2021. Elisa ställde upp med bidraget Den du är som är skriven av Elisa själv bland andra.

Tidigare i våras var Elisa även med och spelade in SVT:s Doobidoo – som kommer sändas på hösten. Där tävlade hon tillsammans med Arvingarnas Casper Janebrink, 51, och det verkade som de kom bra överens!

På Instagram publicerade Elisa en bild tillsammans med Casper.

”Så underbart det var att få leka och musicera tillsammans med Casper i gårdagens inspelning av Doobidoo”, skrev hon följt av:

Annons

”Tack Lasse Kronér och hela gänget för alla skratt och proffsigt arbete! Vad jag längtar efter att få ut och sjunga mer nu. Programmet kommer i höst”.

Elisa Lindströms okända talang – hyllas stort av fansen

Elisa är en sann glädjespridare och för ett tag sedan avslöjade hon att det är ny musik på gång – vilket fick följarna att bli väldigt glada. Elisa är förutom en duktig sångerska även en mångsidig musiker, nu visar hon nämligen upp att hon kan spela trumpet!

”Idag är det blåsmusikens dag! Grattis till alla blåsare och grattis till mig som fick möjlighet att lära mig spela trumpet som liten på Kulturskolan i Töreboda! Tack till Rickard, Steffen och Uno och alla orkesterledare som undervisade mig. Trots att jag inte spelar så ofta längre så kan jag då och då plocka upp trumpeten och faktiskt ibland få användning för några enkla toner i mitt jobb. Som här - då jag spelade in blåset på ”Den du är”. Väldigt tacksam över att få med mig ett instrument i livet!”

Fansen hyllar henne med kommentarer som: ”Sååå duktig du är!”, ”Du är så grym” och ”Hoppas du fortsätter att spela trumpet.”

FOTO: Jonas Eng/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons