Därför valde Christian Bauer att dölja romansen med Pernilla

Pernilla och Christian

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ser väldigt lyckliga och kära ut! Förutom att ha rest till Spanien ihop har Christian nu även träffat Pernillas familj.
Men hur kommer det sig att Christian dolde romansen med Pernilla så länge?

Kärleken spirar mellan Pernilla Wahlgren, 53, och hennes nyfunna pojkvän och företagaren Christian Bauer, 55. De två valde att bekräfta romansen efter sin romantiska resa till Marbella, där Pernilla sedan flera år tillbaka har ett lyxhus.

De två syntes bland annat hålla handen och äta romantiska middagar tillsammans. Och tillslut gick det inte heller att hålla tillbaka tårarna för kärleken var så stark! Sedan dess har Pernilla fortsatt uppdatera följarna om Christian, bland annat att han hjälpt henne med altanen i huset. Dessutom har Pernillas barn hunnit träffa honom, då de under förra veckan åt på restaurang tillsammans.

MILJONER Lotta Engbergs lyxliv med doktor Mikael

Pernilla Wahlgren i tårar över kärleken till Christian Bauer

I sin och kompisen Sofia Wistams välkända podd Wahlgren & Wistam har Pernilla nyligen beskrivit sin kärlek till Christian. Hon berättade att hon aldrig upplevt något liknande i tidigare relationer.

– Jag har aldrig upplevt så här stark kärlek. Vi bara grät hela tiden, vi var så kompatibla i allt, vi bodde där i mitt hus och det var inga konstigheter... det är som att vi är ett tryggt par, samtidigt som vi är så nykära och pirriga att det är sinnessjukt, berättade hon i podcasten.

Det var Christian som berättade att han var kär i henne först.

– Han hade sagt till mig att han var kär i mig och jag ville inte säga det innan jag verkligen, verkligen var säker på att jag var det.

Därför valde Christian Bauer att dölja romansen med Pernilla

Under resan i Marbella tog Christian och Pernilla relationen till en ny nivå – de sa nämligen att de älskade varandra, vilket Pernilla beskrivit som oerhört starkt.

– Det kom i Marbella också. Vi satt där och så bara tittade jag på honom och så ”nej jag kan inte hålla mig längre, jag älskar dig”. Och då säger han ”jag älskar dig också” och så börjar vi gråta. Det är så fint Sofia, det är så starkt. Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna den här kärleken.

Både Pernilla och Christian valde till en början att inte gå ut med att de dejtar, men hur kommer det sig att Christian dolde romansen med Pernilla egentligen? Han har sedan kärleksavslöjandet dessutom varit ganska så hemlighetsfull på sina sociala medier.

Och ja, att dejta en av Sveriges främsta nöjespersoner innebär att många blir nyfikna. Pernilla och Christian beslutade därav att behålla det för sig själva innan de valda att bekräfta romansen för flera medier.

– Han har blivit jagad av pressen och så där, som har ringt honom och framför allt velat veta… och vi förnekade ju i början båda två för vi ville ju verkligen ha det här för oss själva och känna efter. Kommer det bli vi, är det här på riktigt, förklarade Pernilla Wahlgren i podcasten.

LÄS OCKSÅ: Så ser Pernilla Wahlgrens nya lyxhus ut – då flyttar hon

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckberg tar hjälp av maken Simon Sköld – efter hälsokampen

FOTO: Instagram / Karin Törnblom/TT