Camilla Läckberg tar hjälp av maken Simon Sköld – efter hälsokampen

CAMILLA LÄCKBERG SIMON SKÖLD

Camilla Läckberg beskriver sitt mående som illa och tar nu hjälp av maken Simon Sköld för att komma i form.
Nu väntar en resa på 100 dagar för att deckardrottningen ska må bättre.
”Typ i mitt livs sämsta form just nu,” skriver Camilla på Instagram.
Slå på ljud

Camilla Läckberg, 46, och Simon Skölds, 34, kärleksresa startade för sju år sedan. Det var 2014 som de bekräftade att de är ett par och sommaren därpå förlovade de sig. Simon friade till sin Camilla under en romantisk middag på Grand hotel i Stockholm – sedan dess har kärleken spirat mellan turturduvorna.

Men det finns en sak som skaver för deckardrottningen, och det är att hon just nu inte mår bra fysiskt. Nu väljer hon att berätta att hon behöver hjälp, och det är ingen mindre än maken och MMA-utövaren Simon Sköld som ska hjälpa Camilla att komma i form.

FLYTT Starka reaktioner efter bilden på Pernillas lyxhus

Camilla Läckbergs ord om fysiska måendet: ”Slits från alla håll”

Camilla var för ett par månader sedan öppen med att det fysiska måendet inte är på topp. I ett inlägg på Instagram förklarade hon sin situation, det var nämligen under en fotografering med Bingo Rimér hon kom till insikt med att hon har det tufft både psykiskt och fysiskt.

”Fick fantastiska bilder idag från plåtning med @bingorimer. Men känner mig inte inuti som bilderna ser ut. Är trött, stressad, kämpar fortfarande med min vikt och mitt allmänna fysiska välmående. Jag känner att jag dras och slits i från alla håll, massor av ”kan du bara”, massa förväntningar på min tid som jag ofta upplever som helt orealistiska och orimliga.”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Annons

Lyckoviken kan du se på Viaplay. Skaffa konto här

Börja titta

Camilla tar hjälp av maken Simon med träningen

Camillas man Simon är känd inom MMA-världen och ett av hans stora intressen är just träning. Och nu har Camilla beslutat att Simon ska hjälpa henne att komma i form, andningen är bland annat att hon ”inte känner igen mig själv”, som hon beskriver det.

Camilla Läckberg låter även följarna få hänga med på resan då hon ärligt beskriver att hon aldrig varit i så dålig form som under cornapandemin.

”Har ju inte direkt hymlat med att jag är typ i mitt livs sämsta form just nu. Har under pandemin jobbat mer än någonsin tidigare, stressat mer, varit mer stillasittande och ätit mer skit än någonsin tidigare i mitt liv. Och jag är trött, sliten, känner inte igen mig själv i spegeln, och det påverkar mitt humör.”

”Så nu har jag bett Simon hjälpa mig vända tåget. Och hans förslag var att jag ska köra den där utmaningen ”100 dagar av rörelse”. Så att jag varje dag i 100 dagar nu gör NÅT varje dag där jag rör på kroppen. Allt från en promenad, till styrka framför TV:n till yoga, padel, gym, osv osv osv. Minst 5 min per dag. Självklart sikta på mer. Men blir det bara 5 min nån dag - så är det ok. Målet nu är att KOMMA IGÅNG! Så - vill ni hänga på? Jag kommer varje dag lägga ut vad dagens rörelse blev”.

LÄS OCKSÅ: Jesper Blomqvists barnbesked med flickvännen Erica Jensen

LÄS OCKSÅ: Sanna Lundells vändning – svåra tiden efter Mikael Persbrandts flytt

FOTO: TV4/ Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!