Sanna Lundells vändning – svåra tiden efter Mikael Persbrandts flytt

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt.

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har levt tillsammans i 16 år men nu har Mikael flyttat till Danmark för en tv-inspelning. Sanna har varit öppen om hur tufft hon har haft det men nu verkar det vara betydligt bättre. I ett blogginlägg skrev hon: ”Vi är så taggade på det här härliga konceptet. Ska bli underbart.

Skådespelaren Mikael Persbrandt, 57, har flyttat till grannlandet Danmark för spela in miniserien Den osannolika mördaren som handlar om mordet på Olof Palme och den så kallade Skandiamannen. I huvudrollen ser vi Robert Gustafsson som spelar Stig Engström i Netflix nya serie. Serien är producerad av FLX och har premiär 2021.

Under Mikaels tid ifrån hemmet är hans sambo Sanna Lundell, 42, hemma ensam med deras tre barn Igor, Lo och Fox och sköter om hemmet. Hon har vid flertalet tillfällen skrivit på sin blogg hur tufft det har varit för henne och hur mycket hon saknar Mikael.

Jo, men jag är lite trött. Lite trött på att morsa. Laga mat och städa och ta hand om gnäll och konflikthantera och se till att det finns toapapper och duschtvål och rena gympakläder och skapa mening och mål och aktiviteter som kan tävla mot skärmarna. Vill väl bara att M ska komma hem från Danmark.

Sanna Lundell om sin härliga yogahelg

Ja, Sanna har inte haft det helt lätt när Mikael har varit borta, men nu äntligen berättar hon på bloggen om hennes senaste projekt som hon ser fram emot. Sanna och hennes kompis, yogaläraren Sofia Edgren, hade nämligen Horse yoga ute på Stora Lundby förra helgen.

Det är gråväder. Men i helgen ska solen skina vilket jag är så otroligt tacksam för. Då väntar nämligen våra första Horse yoga-dagar här ute på Stora Lundby. Horse yoga är en dag som jag och min bästis yogaläraren Sofia Edgren har fyllt till bredden med det bästa vi vet: yoga, vegansk mat och Natural Horsemanship.

Sanna fortsätter och skriver på bloggen:

MISS Tildes chock efter Robinson-Dennis ord

Vi yogar alltså inte på hästen utan använder yogaandningen och närvaron vi uppnår under morgonens förkroppsligande yogapass och tar med oss det in i mötet och kommunikationen med hästarna på eftermiddagen! Vi är så taggade på det här härliga konceptet. Ska bli underbart.

Yogan har varit lyckad och Sanna lade ut flera inlägg på sin Instagram när de yogade tillsammans med hästarna och de andra djuren. Till en av bilderna skrev hon:

En till fantastisk dag med yoga och natural horsemanship här på Stora Lundby. Så fina möten, underbar energi och så vädret, syrenerna, häggen och koltrasten och vovvarna!

Hoppas Sanna fortsätter att delta på såna här härliga event nu när Mikael är i Danmark.

LÄS OCKSÅ: Sanna Lundells kamp med barnen – efter Mikael Persbrandts flytt

LÄS OCKSÅ: 21 svenska kändispar avslöjar: Så träffade vi kärleken

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

SENASTE NYTT!