TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Elisa Lindströms hint om ny musik – tillbaka i studion efter frånvaron

22 maj, 2021 
Elisa Lindström
Dansbandssångerskan Elisa Lindström hamnade på en sista plats i hennes deltävling i Melodifestivalen tidigare i år. Men nu kommer hon med ett framtidsbesked för karriären och musiken!
Annons
Intervju: Låtskrivaren Ingela "Pling" Forsman om Elisa Lindström som artistBrand logo
Intervju: Låtskrivaren Ingela "Pling" Forsman om Elisa Lindström som artist

Elisa Lindström, 30, är en riktigt omtyckt artist bland svenska folket. I dansbandet Elisa's är hon sångerska och gruppen har haft en hel del framgångar ihop. Bland annat vann de Dansbandskampen år 2010.

Tre år senare ställde Elisa upp i Körslaget som körledare och även där kammade hon hem vinsten. Men framgångarna slutade inte där, år 2016 medverkade hon i Let's dance och även där kunde hon titulera sig som segrare – detta efter att hon vunnit mot självaste Bianca Ingrosso, 26.

På senare tid har tittarna kunnat se Elisa Lindström i TV4:s succéprogram Stjärnornas stjärna och i deltävling 3 av Melodifestivalen 2021. Elisa ställde upp i Mello med bidraget Den du är som är skriven av Elisa själv tillsammans med Bobby Ljunggren och Ingela Pling Forsman.

Skilsmässan var en tuff tid

Men till skillnad från den framgångsrika artistkarriären har Elisa haft en turbulent tid på kärleksfronten. Tidigare i år kom beskedet att hon och ex-maken Markus Frykén, 30, valt att gå skilda vägar efter nästan tre år som gifta. Under den tiden hann de också få dottern Irma.

Annons

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma”, skrev hon då.

Det hela avslöjades i samband med årets Melodifestivalen och på presskonferensen efter deltävlingen kunde man se att Elisa var rejält berörd. Då handlade allt om att ta sig ur den jobbiga tiden och blicka framåt.

Körslaget
Elisa och hennes kör vann Körslaget

Framtidsbeskedet gör fansen överlyckliga

Trots att Elisa inte haft det lättaste året bakom sig så har hon ändå en hel del hon kan glädja sig åt. Nyligen kunde hon avslöja ett riktigt glädjebesked som hade med Arvingarnas Casper Janebrink, 51, att göra.

”Så underbart det var att få leka och musicera tillsammans med Casper i gårdagens inspelning av Doobidoo”, skrev Elisa då.

Annons

Med andra ord kommer Doobidoo-tittarna kunna se duon på tv i höst och nu återstår att se hur det kommer gå för dem. Sedan nyheten om samarbetet med Casper så har Elisa sprudlat av glädje och nu kommer ytterligare ett glatt besked.

I ett inlägg på Instagram berättar hon nu att det finns chans att fansen får ny musik från sångerskan!

”Kul att vara tillbaka och jobba i studion!”, skriver Elisa på Instagram.

Och i kommentarsfältet är fansen överlyckliga.

”Underbart! Ny musik i horisonten!”, skriver en följare.

”Vad kul att se dej igen”, skriver en annan.

”Välkommen tillbaka har du nya låtar på gång”, kommenterar en tredje.

FOTO: Jonas Eng/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons