Nicole Nordins hyllningsord till sonen Lennox på hans födelsedag

Nicole Nordin, Peter Forsberg och sonen Lennox.

Peter ”Foppa” Forsberg och Nicole Nordin har tre barn tillsammans.
Häromdagen fyllde deras äldsta son Lennox 9 år och då passade mamma Nicole på att hylla honom på Instagram:
Grattis på 9-årsdagen till vår familjs klippa”.

Den före detta ishockeystjärnan Peter Forsberg och hans sambo Nicole Nordin har varit tillsammans i elva år. Paret har har tre barn tillsammans Lennox, Lily och Diego och paret driver flera företag ihop.

Nicole och Peter träffades när Nicole var 21 år och gick på Handelshögskolan i Stockholm. De träffades på en middag hos ett par gemensamma kompisar och de klickade direkt. Några dagar senare gick de ut på dejt och efter den dejten blev de sedan ett par.

Bara fem dagar efter att Nicole tog sin kandidatexamen födde hon parets första barn, hon var gravid under sista året av sin utbildning.

Därför bor Nicole och Foppa i Schweiz

Sedan april 2018 är familjen bosatta i Zug, Schweiz. De har vid ett flertalet tillfällen sagt att de inte har några planer på att flytta hem till Sverige igen då företaget de är delägare i har sitt huvudkontor i landet.

I en intervju med amelia berättar Nicole varför det passar så bra för familjen att bo i Schweiz.

– Här ligger mitt bolags huvudkontor och här har jag mitt team på sex personer. Samtidigt ligger huvudkontoret för mitt och Peters andra bolag i Zürich, och det är därför vi flyttade till Schweiz.

Peter Forsberg berättar för SportExpressen att Schweiz har varit bra för honom då han tidigare var ostrukturerad men att han numera, tack vare Schweiz strukturerade kultur, har blivit mycket bättre.

– Jag var hundra gånger värre förut, det är perfekt för mig att flytta dit. Om jag flyttar till Sverige kommer jag vara en av de bättre. Schweiz är jättefint, det är bara tråkigt med alla schweizare, säger Peter Forsberg i SVT:s ”Skavlan”.

Peter Foppa Forsberg och Nicole Nordins son Lennox fyller nio år

Nicole lägger ofta ut bilder på familjen på sin Instagram, där kan du se familjen göra många olika aktiviter och resor tillsammans. Nu senast la Nicole ut ett bildspel på sin Instagram på sonen Lennox födelsedag och skrev en hyllande bildtext till honom:

KÄNGA Stor ilska mot Pernilla efter piken mot Carola

Grattis på 9-årsdagen till vår familjs klippa. Smart, omtänksam och full av energi. Du slutar aldrig att förvåna mig. Fortsätt leva livet till fullo - var snäll mot dig själv, var snäll mot andra och ha kul. Vi är så lyckliga att vi har dig Lennox. Älskar dig alltid! Låt oss hålla en födelsedagsfest hemma idag”, skriver hon till bilden.

Många av Nicoles följare har gratulerat Lennox på 9-årsdagen.

LÄS OCKSÅ: Peter ”Foppa” Forsbergs kamp med Nicole Nordin – efter oväntade gravidbeskedet

LÄS OCKSÅ: Nicole Nordins privata avslöjande med Peter Forsberg

FOTO: Youtube, Patrik Österberg/TT

Senaste nytt