LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Penny Parneviks svar på följarnas gravidfrågor efter nya bilden

15 jun, 2021 
PENNY OCH DOUGLAS
Tidigare i år födde Penny Parnevik sitt andra barn.
Tillsammans med maken Douglas Murray har tv-profilen nu en son och en dotter.
Nu svarar hon på gravidfrågan – då flera följare har undrat om familjen väntar ytterligare tillökning.
Annons
Svenska kändisars val av unika barnnamnBrand logo
Svenska kändisars val av unika barnnamn

Penny Parnevik, 24, känner vi alla igen från serien Parneviks som hon och familjen hade på TV3 i flera år. Där kunde vi följa hela familjen i deras lyxhus i Florida, de bjöd in gäster och visade upp allt ifrån skratt till tårar.

Sedan serien har familjen dykt upp titt som tätt i andra sammanhang. Systrarna Penny och Peg Parnevik driver den framgångsrika podden Pillowtalk ihop. Dessutom medverkade Penny i Let's dance i fjol. Hon är även nybliven tvåbarnsmamma då hon tidigare i år födde en liten dotter.

Penny Parneviks ovanliga namnval till dottern

Pennys son heter Atticus, vilket inte tillhör vanligheterna i Sverige. Och många följare var nyfikna på vad för namn deras lilla dotter skulle få. Några dagar efter förlossningen delade Penny och maken Douglas Murray med sig av namnet, som blev Pebble Murray.

Namnet är dessutom inte helt nytt inom Parneviks-familjen då Pennys syster Philippa Parnevik heter Pebble i mellannamn. Philippa la själv ut en bild på Instagram om namnet.

På bilden syns Philippa med sin systerdotter. Och hon kan nu dessutom titulera sig som moster för andra gången. Till bilden skrev hon: ”pebble & pebble, we are going to be best friends.”

Annons

Penny Parneviks svar på gravidfrågan – efter frågorna

Penny är även flitig på Instagram och för ett tag sedan beskrev hon att bilderna hon visar upp på Instagram ibland är för perfekta. Penny förklarade då även sitt dilemma kring att visa barnen på sociala medier.

Till en bild skrev hon: ”Min magkänsla som mamma säger till mina barn att jag vill visa upp och nedgångar samt verkligheten, då det hjälpt mig så mycket. Men när jag väl delar är det mycket dömande om att jag delar med mig av barnens erfarenheter.”

”Jag kommer på vad som är bäst för min familj.”

Nu har Penny Parnevik lagt ut en ny bild på familjen. På bilden har de alla klätt sig i Sverige-tröjor inför första EM-matchen mot Spanien.

Till bilden skriver hon skämtsamt: ”Med farten vi skaffar barn så kommer vi nog en dag kunna fylla ett helt fotbollslag. hejaaaa sverige!!! Nu kör vi!!!”

Vidare blev följarna förvirrade av Pennys ord och nu undrar många om det är så att hon är gravid igen. Efter alla frågor väljer Penny Parnevik nu att förklara sig.

”Är INTE gravid för ni som tolkade detta som det”, skriver hon, följt av flera skrattgubbar.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet / Karin Törnblom/TT

Annons