Idol 2023 marknadsföring banner

Danny Saucedos nya ord om uppbrottet med Molly Sandén

30 aug, 2020 
Danny Saucedo Molly Sandén
Efter uppbrottet höll Danny Saucedo och Molly Sandén kontakten, och menade att de var bästa vänner. Det verkar ha ändrats. – In med det nya och ut med det gamla, säger Danny i Hellenius hörna.
Annons

Förra sommaren fick Danny Saucedo, 34, sitt hjärta krossat när relationen med artistkollegan Molly Sandén, 28, tagit slut efter sex år. Kort därefter började han hinta om att han hittat kärleken på nytt. Det visade sig också stämma när han gick ut med att han blivit ihop med modellen Anna Eriksson.

I en tidigare intervju har Danny Saucedo sagt att han och Molly Sandén fortfarande umgås.

– Vi är bästa vänner, vi älskar varandra, det var mina sex bästa år hittills. Jag är så glad att jag fick så många år med Molly. Men allt har sitt slut, sa han då.

Det verkar dock ha ändrats.

Danny Saucedos livsförändring

I söndagens Hellenius hörna berättar Danny Saucedo om ett av sommarens projekt som han kallar mental diet. Det handlar om att han rensat bort oönskade saker i sitt liv. Bland annat populärkultur som kan konsumerar, mat som han äter – men också människor som han umgås med.

Recept.se Nyhetsbrev

– Jag tror att den här pandemin har fått mig att tänka efter och givit mig tid att känna efter. Jag tror också att den musiken som man omger sig med, maten, människorna, tankarna, filmerna – allt som du stoppar runt omkring dig formar dig som människa, säger han och fortsätter:

Annons

– Jag strävar efter att bli bättre i mig själv och utvecklas. Och jag tänker att jag inte kommer att bli någon annan om jag omger mig av samma saker.

David Hellenius frågar då hur man ska bete sig för att få fortsätta umgås med Danny Saucedo.

– Det handlar ju om vänner och bekanta också, men framför allt vad jag konsumerar i form av musik och film. Jag försöker vara mindful.

Efter att artisten Tommy Nilsson, som tycks få vara kvar bland vännerna, skickat en hälsning till Danny Saucedo får han frågan om den nya flickvännen. Då svarar han med ett skratt:

– In med det nya och ut med det gamla.

Orden om Molly Sandén

Han fortsätter sedan berätta att han varit tvungen att göra klart med känslorna för Molly Sandén innan han kunnat gå vidare.

– När du var här senast så beskrev du ganska tydligt att du inte var klar, säger David Hellenius.

– Nej, men så dök den här härliga människan upp, säger Danny Saucedo och berättar vidare att känslorna inte gick att hejda.

Annons

Danny Saucedo är nu 34 år, vilket får Helenius att undra om han tar mer och mer allvarligt på relationer eftersom att sannolikheten för att nästa person kan vara en framtida fru ökar.

– Jag har nog aldrig varit tillsammans med någon och tänkt att det inte skulle funka resten av livet, säger han.

Hellenius hörna sänds i kväll på TV4.

Bild: Johan Jeppsson, Karin Törnblom/TT

Annons