LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Victoria Beckhams ord om blivande svärdottern Nicole Peltz

04 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Brooklyn & Victoria Beckham

På grund av coronapandemin har Brooklyn Beckham tvingats vara ifrån familjen under en längre tid, men nu har de äntligen återförenats igen.
Nu berättar Victoria Beckham om glädjen över att familjen är samlad, och om relationen till blivande svärdottern Nicole Peltz.

Annons
Beckhams familjesorg – förbjuds träffa sonen BrooklynBrand logo
Beckhams familjesorg – förbjuds träffa sonen Brooklyn

Familjen Beckham är en av världens kändaste familjer och med föräldrar som David Beckham och Victoria Beckham har barnen i princip vuxit upp i rampljuset. Idag har barnen sina egna karriärer och äldsta sonen Brooklyn Beckham har till och med blivit så vuxen att han snart ska gifta sig.

Det är modellen och skådespelaren Nicole Peltz som är den lyckliga och tillsammans har paret stora planer för sitt bröllop. Det nyförälskade paret skulle egentligen ha gift sig redan i sommar, men på grund av den rådande pandemin berättar källor att de valt att skjuta upp den stora festen ett år till. Anledningen är att de helt enkelt inte vill riskera att behöva begränsa antalet gäster på grund av coronaviruset, och att de just nu bedömer att det skulle innebära för risk att ha alla gäster på samma plats redan i år.

Men det är inte bara bröllopet som har blivit drabbat att av den rådande situationen. Det har också gjort så att Brooklyn inte har kunnat träffa sin familj.

Annons

Därför har Brooklyn varit ifrån familjen

Anledningen till att Brooklyn inte har träffat sin familj på ett tag nu är för att han helt enkelt inte har kunnat komma in i landet där de befinner sig. Precis innan coronapandemin började ta fart reste han nämligen till flickvännen i Usa för att fira sin 21-årsdag, men det hela fick hårda konsekvenser. På grund av alla restriktioner stoppades Brooklyn för att resa hem till Storbritannien igen och han har därför varit kvar i Usa sedan dess.

Detta har tagit hårt på familjen och på Instagram har mamma Victoria flertal gånger uttryckt saknaden efter sin son.

”Vi saknar alla Brooklyn Beckham så mycket när han befinner sig i USA:s nedstängning”, har hon bland annat skrivit på Instagram.

Beckhams familjelycka – Victorias ord om relationen med Nicole

Men nu verkar hela familjen äntligen vara återförenad igen. Och även flickvännen Nicole är med.

Annons

Under påskhelgen verkar familjen nämligen ha varit samlad, och på Instagram delar Victoria med sig av den stora glädjen.

”Att vår familj är tillsammans är den bästa gåvan den här påsken. Vi har saknat er och älskar er båda så mycket”, skriver den tidigare Spice girls-profilen under en bild på kärleksparet.

Och att Victoria och Nicole kommer bra överens går inte att missa. Under ännu en bild på familjen skriver Victoria:

”Glad påsk från familjen Beckham! Vi älskar dig så mycket Nicole, så fin bild!”

Annons