LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Brooklyn Beckham och Nicola Peltz tvingas ställa in bröllopet

23 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Brooklyn Beckham & Nicola Peltz
Kändissonen Brooklyn Beckham och den amerikanska skådespelerskan Nicola Peltz planerade att gifta sig under nästa år.
Nu ställer paret in bröllopet.
Annons
Beckhams familjesorg – förbjuds träffa sonen BrooklynBrand logo
Beckhams familjesorg – förbjuds träffa sonen Brooklyn

Med den före detta Spice girl-medlemmen Victoria Beckham och en av världens mest kända fotbollsspelare David Beckham som föräldrar är modellen Brooklyn Beckham minst sagt född in i rampljuset, och enda sedan han var liten har människor världen över kunnat följa honom och hans utveckling i livet. Han är den äldsta i syskonskaran som består utav honom, Romeo, Harper och Cruz, och på sociala medier kan man ofta se bilder och videos från när han hänger tillsammans med sina syskon. Men hans familj är inte de enda han gillar att spendera tid med.

Sedan flera månader tillbaka är Brooklyn nämligen tillsammans med den amerikanska skådespelaren Nicola Peltz, och alla som följer de på Instagram har kunnat ta del av deras offentliga kärleksförklaringar till varandra som kommer titt som tätt. Det rätt så nyblivna paret gjorde deras kärlek officiellt i början av året, och har sedan dess i princip suttit ihop.

Annons

De senaste åren har kändissonen kopplats till en hel del olika kvinnor, men nu har han gjort det tydligt för världen att han äntligen hittat rätt. I mitten av sommaren blev det nämligen klart att Brooklyn och Nicola har förlovat sig. Under en bild på när de håller om varandra skriver Brooklyn om det stora ögonblicket.

”För två veckor sedan bad jag min själsfrände att gifta sig med mig och hon sa ja. Jag är världens lyckligaste man. Jag lovar att vara den bästa mannen och den bästa pappan en dag.”

Även Nicola skrev om händelsen på sin Instagram, och kontrade med att säga att kändissonen gjort henne till den lyckligaste tjejen i världen.

Brooklyn och Nicola ställer nu in det planerade bröllopet

Med tanke på vilka familjer både Brooklyn och Nicola kommer ifrån blir man inte förvånad av att de tänker slå på stort med bröllopet. Paret har nämligen planerat att gifta sig under två ceremonier, en i USA och en i England. Anledningen till de dubbla ceremonierna är såklart att både Brooklyn och Nicola vill se till att alla deras nära och kära kommer kunna närvara på bröllopet.

Bröllopet planerades att äga rum under kommande år, men nu berättar källor att så inte kommer vara fallet. Istället skjuts bröllopet ytterligare år. Anledningen är att de inte vill behöva begränsa antalet gäster på grund av coronaviruset, men att de just nu bedömer att det är för stor risk att ha alla gäster på plats under nästa år.

FOTO: TT

Annons