LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Fansen tror att Brooklyn Beckham och Nicola Peltz väntar barn

12 aug, 2020 
Malin Ljung
David, Victoria, Brooklyn Beckham
Familjen Beckham uppges växa sig större. Och efter nya bilden kan fansen inte hålla sig från att gratulera till den oväntade bebislyckan.
Annons
Allt om Victoria och David BeckhamBrand logo
Allt om Victoria och David Beckham

Makarna David, 45, och Victoria Beckham, 46, har den senaste tiden varit jublande glada över många saker i livet. Men nu verkar det som att de kan skåla för ytterligare ett nytt kapitel i livet – det ser nämligen ut som att familjen snart kommer få tillökning av ytterligare en familjemedlem i form av en bebis.

Året började förvisso i motvind för familjen Beckham. Sonen Brooklyn, 21, satt fast i karantän i USA där han befann sig med flickvännen och skådespelerskan Nicola Peltz, 25. Samtidigt fanns Victoria och David i London och längtade efter sin son, men det tog fyra månader innan de kunde återförenas.

Men det var nog då som allt vände för Beckhams, för under sommaren jublade de över beskedet att äldsta sonen Brooklyn hade förlovat sig med Nicola Peltz!

”Jag lovat att bli den bästa maken och pappan en dag”, annonserade Brooklyn förlovningen.

Bevisen för att Nicola Peltz ska vara gravid

Och just de orden fick spekulationerna att sätta igång om att det nyförlovade paret redan väntade barn, och de lugnade sig knappast när det kom fram uppgifter om att Nicola skålat med vatten istället för vin under en middag i New York med sina vänner.

Annons

– Två gånger skålade hon med vatten istället för vin, säger en person som var på samma restaurang och såg det hela.

Paret har själva inte uttalat sig om en eventuell graviditet – förrän nu! Nicola Peltz har nämligen publicerat två bilder på sig själv tillsammans med Brooklyn där hon är iklädd en lång klänning med skärp i midjan. Men det är texten som får fansen att skrika rakt ut och gratulera i kommentarsfältet.

”Baby b”, har Nicola skrivit till bilderna.

Tusentals följare har kommenterat bilderna och gratulerat till bebisen och kallar dem redan för “mamma och pappa”.

”Innebär det här att du är gravid?”, frågar en person.

”Bebisen kommer växa upp och se ut som en modell”, konstaterar en annan.

Detaljen i Brooklyn Beckhams bild

Brooklyn Beckham har i sin tur flitigt delat med sig av bilder på sin blivande hustru och fansen är övertygade om att skådespelerskan är med barn.

”Jag tror hon är gravid”, skriver en person.

Annons

Många noterar att Nicola ska ha ändrat sin klädstil och sen några veckor tillbaka klär sig i luftigare plagg som inte sitter så tajt. Hon ska även ha avstått att bada när familjen Beckham gav sig ut på en svalkande tur.

I skrivande stund finns ingen bekräftelse för att paret väntar barn, däremot lär de vara i full färd med att planera sina bröllop. Ja, du läste rätt, Brooklyn och Nicola planerar att ha två ceremonier under 2021, ett i Europa och ett i USA. Enligt uppgifter ska bröllopen gå på över 50 miljoner kronor, men så saknas inte heller pengar – Nicolas pappa Nelson Peltz är nämligen god för över 10 miljarder kronor.

FOTO: TT

Annons