LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Beckhams stora sorg – förbjuds träffa sonen Brooklyn

27 mar, 2020 
Malin Ljung
Beckham Brooklyn David Victoria
Victoria Beckham är förkrossad, orsaken är att äldsta sonen Brooklyn Beckham har separerats från familjen. Och nu har de ingen aning om när de får ses igen.
Annons
Beckhams familjesorg – förbjuds träffa sonen BrooklynBrand logo
Beckhams familjesorg – förbjuds träffa sonen Brooklyn

Kändissonen Brooklyn Beckham, 21, lever livet tillsammans med sin nya flickvän Nicola Peltz, 25. Familjen Beckham brukar göra det mesta tillsammans, men för några veckor sedan valde Brooklyn att lämna föräldrarna Victoria och David Beckham hemma för att ha kvalitetstid med flickvännen när han fyllde 21 år.

Men det hela har fått konsekvenser, något som mamma Victoria Beckham onekligen tar hårt. Orsaken är att Brooklyn och flickvännen Nicola reste till Cotswolds i USA – och nu förbjuds han att åka tillbaka till Storbritannien där familjen befinner sig.

Victorias sorg – får inte träffa Brooklyn

Det hela har med coronavirusets framfart att göra, USA har stängt ner sina gränser för inresande från Europa.

”Vi saknar alla Brooklyn Beckham så mycket när han befinner sig i USA:s nedstängning”, skriver Victoria på Instagram.

Brooklyn och pappa David har en nära relation.

 

Som tur är finns sociala medier, där hela familjen är väldigt aktiv.

”Att se hans självporträtt för Icon fick oss att le denna morgon”, skriver Victoria Beckham om sonen.

Annons

Bilderna Victoria nämner är från en plåtning som Brooklyn Beckham gjorde med magasinet Icon, men tvisten mot en vanlig fotografering var att Brooklyn både var modell och fotograf. Han har nämligen tagit bilderna med en självutlösare.

Kollegornas kritik mot Brooklyn

Brooklyn har tidigare fått kritik för sina kunskaper inom fotografering. I höstas hade han praktik på Rankin där kollegorna efter bara några timmar hade skaffat sig en bild av Brooklyn som totalt okunnig.

– Alla visste att Brooklyns jobb behövde finjusteras, men ingen visste att hans grundkunskap var så dålig, berättade en person för The Sun.

Han har tidigare studerat fotografi i New York, men för två år sedan lämnade han det hela på grund av att han saknade sin familj hemma i London. Enligt källor var det mamma Victoria Beckham som jublade högst av beskedet.

– Hon berättade för alla sina vänner att hon inte kunde beskriva hur mycket hon saknade honom och hur hon hatade att vara separerad från honom.

När Brooklyn Beckham får komma hem till familjen nu återstår att se, men det är inte svårt att tro att Victoria Beckham knappt kan vänta tills hon får träffa sin äldsta son igen!

FOTO: TT

 

Annons