Hugh Grant om verkliga relationen till hustrun Anna Ebersteins familj

Hugh Grant, Anna Eberstein

Skådespelaren Hugh Grant är gift med svenska Anna Eberstein sedan flera år tillbaka.
Nu avslöjar Hollywood-skådisen några okända detaljer kring hur det faktiskt är att vara gift med Anna och relationen till hennes familj.

Hugh Grant, 59, och svenska tv-producenten Anna Eberstein, 40, har varit ett par sedan 2012. De bor inte i Sverige, men somrarna brukar de tillbringa på landstället i Torekov.

LÄS MER: Bianca Ingrossos starka reaktion på Bingo Rimérs oväntade ord

Anna och Hugh har tre barn tillsammans och Hugh har även två barn från ett tidigare förhållande med Tinglan Hong. Nu lever skådisen alltså ett familjeliv i London med sin svenska hustru.

Svenska hustrun Anna Eberstein

Anna växte upp i Sundsvall och enligt The Mirror träffades hon och Hugh Grant på en fest i London där hon pitchade en tv-idé för honom.

I podcasten WTF berättar Hugh för komikern och intervjuaren Marc Maron varför han föll för Anna.

– Jag är gift med en fantastisk person. Hon är min bästa vän. Jag kan inte fatta vilka klichéer jag öser ur mig, men det är otroligt. Vi har middag varje kväll och jag ser fram emot det. Det är bisarrt, säger Hugh i podcasten.

Hemlighetsmakeriet kring familjen

Hugh är normalt sett ganska privat av sig när det kommer till familjelivet. Faktum är att det är okänt vad han och Annas yngsta barn heter. Det är även okänt om barnen är flickor eller pojkar. Men nu väljer han att uttala sig om några detaljer kring äktenskapet med Anna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Trots att familjen bara brukar tillbringa somrarna i Sverige kan Hugh ändå erkänna att han trivs i Sverige. Dock verkar han inte trivas till så pass hög grad att han faktiskt kan tänka sig att göra uppoffringar för Anna. I en intervju förklarade han nyligen att han inte har några planer på att lära sig det svenska språket – trots hans frus härkomst.

– Det enda jag har lärt mig är hemska svenska ord som min fru använder på tennisbanan, säger han och fortsätter:

– Hon kan komma undan med det då ingen förstår vad hon säger. Men nu har jag slagit upp orden och de är verkligen vedervärdiga, säger han.

Hugh Grant, Anna Eberstein

Anna och Hugh var på semester i Venedig.

VENE / BACKGRID UK / TT

Okända detaljerna kring förhållandet med Anna

När det kommer till den svenska kulturen och Annas norrländska rötter så uppstår det ibland kulturkrockar.

– Jag känner mig allt för omanlig för henne. Hennes bröder är dessa gigantiska, snygga monster som aldrig pratar. Det är inte coolt att prata i norra Sverige. Och jag håller aldrig käften, säger Hugh i podden.

Han berättar också att Anna ibland kommer på honom när han visar en lite mer romantiska sida – en sida som hon inte verkar tycka så mycket om.

– Hon har kommit på mig att kolla på Sound of Music på egen hand, när jag sjunger med i låtarna. Det är tuffa ögonblick för en norrlänning, säger Hugh Grant.

FOTO: Richard Young/Shutterstock, TT

LÄS OCKSÅ: Krokodiljägarens dotter Bindi Irwins ovanliga namnval till bebisen

LÄS OCKSÅ: Fansen häpnar över Alana Thompson ”Honey Boo Boos” förvandling

Senaste nytt