LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

hugh grant

Hugh Grant är brittisk skådespelare och har synts i filmer som “Fyra bröllop och en begravning”, “Notting Hill”, “Bridget Jones dagbok”, “Om en pojke” och “Love Actually”. Han har aldrig vunnit en Oscar men däremot en Golde Globe för sin roll i “Fyra bröllop och en begravning” 1995. Hugh Grant var mellan åren 1987 och 2000 gift med skådespelerskan Elizabeth Hurley, som han fortfarande är god vän med. 1995 greps han däremot mitt under en sexakt i en bil tillsammans med prostituerade Divine Brown. Hugh Grant har dottern Tabitha och sonen Felix tillsammans med exflickvännen Tinglan Hong. Han har även sonen John och en dotter född i december 2015 med svenska tv-producenten Anna Eberstein. Anna är dotter till socialdemokratiska riksdagsledamoten Susanne Eberstein.
 ...Läs mer
Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons
Annons