Så ska Hugh Grants och svenska Annas drömhus se ut

Efter två barn insisterar Hugh Grant och Anna Eberstein fortfarande att de bara är vänner men det nya hemmet i skånska Torekov står klart i år.

I oktober förra året köpte Hugh Grant, 55, och svenska tv-producenten Anna Eberstein, 37 hus i Torekov i Båstad. Enligt uppgift gick det loss på 6 miljoner kronor, och medan Hugh äger fem sjättedelar äger Anna en sjättedel. Det tog inte lång tid innan stående fastighet revs och nu har ett nytt hus börjat ta form. Bygglovet uppger att det kommer bli över 230 kvadratmeter stort med totalt fem sovrum, varav ett med speciellt dressing room. Dessutom kommer där finnas tre badrum, en gästtoalett, arbetsrum, kök, lekrum, tvättstuga plus ett kombinerat vardagsrum med matsal, uppger Expressen.

Hugh Grant och Anna Eberstein bygger vidare i Sverige.

Tomten har dessutom ett åtråvärt läge precis vid vattnet med utsikt över bland annat Hallands Väderö och Laholmsbukten. Går allt enligt planerna beräknas den nya fastigheten stå klar för inflytt senare i år.

Peter Persson, VD för Jakobssons Bjäremäklaren, tror inte Hollywoodstjärnan kommer dra alltför mycket uppmärksamhet till sig.

– Vi är ganska vana vid att man möter känt folk och kändisar. Det är många som rör sig här i regionen så man gör inte så stor grej av det, säger han till Expressen.

Enligt Byggnadsnämnden Båstad så har Hugh Grant och Anna Eberstein bland annat lämnat in dessa ritningar.

När de inte huserar i den skånska pärlan är det London som gäller. Dock på två separata adresser. Anna bor med gemensamma barnen John, 3, och Matilda Blue som föddes i december medan Hugh har en lägenhet ett stenkast därifrån.

Sedan tidigare har Hugh även barnen Tabitha, 4, och Felix, 3, med kinesiska receptionisten Tinglan Hong. Sonen Felix föddes endast tre månader innan John, vilket innebär att Tinglan och Anna var gravida samtidigt.

Det blir nog fint för Hugh Grant och Anna Eberstein när huset är klart.

Hugh blev fyrabarnspappa på lika många år, något som förvånat många, en av dem hans ex och tillika vän Elizabeth Hurley.

– Han var ju över 50 när han fick allihop, så det förvånade. Men han är en bra pappa, väldigt bra, har hon tidigare sagt.

Foto: Byggnadsnämnden Båstad, IBL

Senaste nytt