LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Hugh Grant har gjort två kvinnor gravida samtidigt – svenskan mitt i kaoset

04 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Hugh Grant
Upptäck Hugh Grants kärleksliv: från hemlighetsmakeri till häpnadsväckande rubriker. Fem barn med två kvinnor och en skandalös tidsaxel.
Annons
Svenska kvinnor som blev ihop med världskända mänBrand logo
Svenska kvinnor som blev ihop med världskända män

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Den världsberömda skådespelaren Hugh Grant är älskad världen över för sina skådespelartalanger och huvudroller i filmer som endel har kultförklarats.

Stjärnans privatliv har dock skapat många rubriker genom åren, och alla har inte varit så smickrande för skådespelaren..

Hugh Grant dementerade förhållandet

Stjärnans privatliv är minst sagt komplicerat men låt oss försöka bena ut saken. Hugh Grant som idag är 63 år gammal har totalt fem barn med två olika kvinnor. Idag är han lyckligt gift med den svenska producenten Anna Eberstein som idag hunnit fylla 40, och paret har 3 barn tillsammans.

Innan Hugh träffade Anna hade han en relation med den då okända Tinglan Hong och paret fick sitt första barn 2011. Både Tinglan och Hugh kämpade för att hålla både relationen och deras barn utanför mediernas rubriker men utan att lyckas. Hugh Grant dementerade att de hade ett förhållande, men redan året efter, i december 2012 kom deras andra barn till världen.

Hugh Grant och Anna Eberstein. Foto: Björn Larsson Rosvall / TTBjörn Larsson Rosvall/ TT

Hugh Grant får två barn med tre månaders mellanrum

Det som gjorde saken än mer intresseväckande denna gång var att Hugh Grant redan fått ett barn tre månader tidigare, det tillsammans med sin nuvarande fru Anna Eberstein. Så frågan var då, om han nu var otrogen, mot vem var han egentligen otrogen?

Annons

De båda kvinnorna som var gravida under samma tid födde barn med bara tre månaders mellanrum.

Anna Eberstein väljer att inte uttala sig

Anna Eberstein har aldrig uttalat sig om saken, men många tror att han dejtade Tinglan Hong och var otrogen mot henne med Anna Eberstein, som han sedan gifte sig med. Att många har denna teori beror på att han inte registrerades som pappa till Tinlan Hongs barn förrän året efter deras son föddes.

Oavsett vad som hänt i det förflutna verkar Anna Eberstein enbart blicka framåt. Paret gifte sig 2018 och väljer idag att hålla sina barns liv undan strålkastarljuset.

FOTO: TT

Annons