LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hugh Grant myste med svenska Anna på innekrog i Stockholm

10 mar, 2015 
AvLisa Nylén
Hugh Grant var härom veckan på besök i Stockholm med svenska kärleken Anna Eberstein.
Annons

Ibland händer det att Stockholm bjuds på finbesök. Härom veckan var nämligen skådespelaren Hugh Grant, 54, i huvudstaden för att umgås med tv-producenten Anna Eberstein, 36, som är mamma till hans son, född 2012.

För ett år sedan blev det känt att svenska Anna hade barn med den brittiske skådisen. Samtidigt har de hela tiden förnekat att de har ett förhållande. Dock vittnade gäster på restaurang Riche, där paret tog en öl under Sverigebesöket, om att de satt tätt intill varandra. Stämningen var uppenbart varm och förtjusta gäster i baren kunde se hur de skrattade och fotade varandra.

– Jag är här och hälsar på en vän, sa Hugh till Expressen när paret lämnade krogen.

Anna och Hugh var först på restaurang Riche vid Stureplan och promenerade sedan ned mot Dramaten. Foto: TT
Anna och Hugh var först på restaurang Riche vid Stureplan och promenerade sedan ned mot Dramaten. Foto: TT

Detta är inte första gången skådespelaren besökte restaurangen. Strax före jul bloggade Malin Tilja från realityserien She’s got the look om sitt möte med engelsmannen:

Annons

– Vilken kväll det blev! Hamnade vid bordet bredvid självaste Hugh Grant på Riche! Det var otippat! Han ville dock inte ställa upp på bild, så det blev ett smygfoto i baren. Kan informera att han och hans kvinnliga sällskap gick in på samma toalett, där de spenderade lite tid tillsammans. Hugh lämnade 200 kronor i dricks när han gick.

Anna är numera permanent bosatt i närheten av Hugh i London, där han har köpt henne en lyxvilla för svindlande 27 miljoner kronor. De umgås mycket och Hugh träffar sin son nästan varje dag.

– Vi är mycket nära vänner. Hon är en fantastisk mamma, sa han till Aftonbladet i somras när han följde med sin lilla familj till Skåne.

Anna och han besökte bland annat Båstad under tennisveckan och svenskan la härom veckan upp en bild av ett stort och ett litet tennisracket på Instagram och skrev:

“The time has come #tennisace”

Andra gillar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons