TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Chockbilden på Kim Kardashian – vad tror du det är?

25 mar, 2015 
AvAnna Shimoda
Återigen spekuleras det om huruvida Kim Kardashian opererat sin rumpa. De senaste bilderna gör oss onekligen lite misstänksamma. Vad tror du?
Annons

Kim Kardashians rumpa har varit i fokus ända sedan den den dagen hon blev känd. Men nu har den berömda bakdelen tagit oväntade proportioner – åtminstone formmässigt. På de senaste bilderna har den en märkligt rund sluttning – vilket har fått flertalet amerikanska tidningar att spekulera i om det ligger en operation bakom det hela. Dessvärre en misslyckad såda

kim

Andra hävdar att det bara är sådan formen är – och att det är ren och skär mobbning att hävda något annat. Men frågan är om det inte handlar om ett litet besök hos kirurgen ändå? Kollar man hur Kims rumpa såg ut i början av hennes karriär är den helt annorlunda. Visst kan storleken skifta beroende på träning och kosthållning – men formen gör i alla fall oss aningen fundersamma. Vad tror du?

Formen gör oss lite misstänksamma... Foto: All Over Press
Formen gör oss lite misstänksamma… Foto: All Over Press

Andra gillar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons