TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Laila Bagges tuffa bakslag: "Det är en stor sorg"

23 mar, 2015 
AvAnna Shimoda
Anders Bagge lämnar Sverige och flyttar till USA. Laila Bagge är förkrossad över hans beslut. "Han är som en bror för mig."
Annons

Härom veckan lät “Idol”-juryn meddela att de slutar efter nästa säsong av talangprogrammet. Laila Bagge hade först inte tänkt att sluta, men när exmaken och bäste vännen Anders Bagge berättade om sina planer gjorde hon samma val. Anledningen till att Anders slutar är att han nästa år lämnar Sverige.

– Jag väljer att sluta för att jag ska flytta till USA. Det finns ett jäkla sug, och det är där jag haft min karriär. Jag kände att nu är det dags att göra det på fulltid. Bagge flyttar till USA, sa Anders nyligen till Expressen.

Laila tycker alltsammans är väldigt jobbigt. Foto: IBL
Laila tycker alltsammans är väldigt jobbigt. Foto: IBL

Laila är allt annat än road över hans beslut.

– Om Anders slutar vill jag också sluta. Jag känner ändå att vi gick in i “Idol” tillsammans och då tycker jag det är rätt att avsluta det ihop också. Det är självklart en stor sorg.

Anders är som en bror för Laila. Foto: IBL
Anders är som en bror för Laila. Foto: IBL

Att Laila tar det hårt råder det inga tvivel om. På bloggen skrev hon senast i helgen om Anders val att lämna landet.

“Det känns faktiskt rätt tungt att Anders ska flytta till USA nästa år, han är ju som min egen bror man vill ju ha dom som betyder mest i sitt liv nära och han är verkligen en av dom! Men visst det finns flyg och sedan så har vi ju en del jobb och olika projekt ihop också så vi lär ju ses ändå.”

MISSA INTE:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons