Därför blev Niclas Wahlgren dumpad av Laila Bagge: "Det är fruktansvärt"

Därför blev Niclas Wahlgren dumpad av Laila Bagge: "Det är fruktansvärt"

Niclas Wahlgren tar bladet från munnen och avslöjar varför han blev dumpad av Laila Bagge. "Jag älskar henne till döds."

MISSA INTE: Kändissveriges nya heta kändispar: kan du gissa vilka de är?

Det var i september förra året som Hänt Extra avslöjade att Laila Bagge Wahlgren, 42, och Niclas Wahlgren, 49, skulle skilja sig. I november bekräftade de att uppgifterna stämde. Sedan dess har det tisslats och tasslats rejält om anledningen till skilsmässan. Nu tar Niclas bladet från munnen och berättar i Aftonbladets podcast @Aftrus vad som egentligen hände.

LÄS MER: Niclas Wahlgren har slutat följa Laila Bagge på Instagram

– Jag blev lämnad. Och det får man acceptera, men jag kan inte säga att det är kul eller bra. Lyckliga skilsmässor, vad är det? Jag tror inte det finns några sådana, det här är absolut inte en sådan. Visst har jag hört och sett spekulationer som att “han har nog varit otrogen” eller “han har nog slagit henne” men det är så långt ifrån jag man kan komma. Det känns viktigt att få säga sanningen bakom vår skilsmässa är att hon tröttnade på mig. Det är väldigt ledsamt, men det är sanningen.

Laila och Niclas träffades 2009. Foto: Jonas Hessman

Laila och Niclas träffades 2009 under “Let’s Dance”. Foto: Jonas Hessman

Han väljer även att utveckla ordet “tröttnade.”

LÄS MER: Laila Bagge efter skilsmässan från Niclas Wahlgren: “Vill aldrig gifta mig igen”

– Jag har egenskaper som jag förstår är jättejobbiga att leva med. Jag kan tyvärr vara martyrisk, jag vill se och bli sedd. Det är en fruktansvärd dålig egenskap. Jag jobbar med det nu för att sudda bort alla mina dåliga egenskaper som har bidragit till att det har blivit så här. Det är tufft som fan att bli lämnad och jag märker att Laila går vidare. Det är min akilleshäl, jag älskar henne till döds fortfarande, och det måste vara jättejobbigt för henne också. Jag tycker att det är fruktansvärt att det blev så här.

Niclas älskar fortfarande Laila och ville inte skiljas. Foto: IBL

Niclas älskar fortfarande Laila och ville inte skiljas. Foto: IBL

Niclas ville absolut inte skiljas och tycker att de borde ha kämpat för sin kärlek lite till.

– Jag älskar henne mest av allt i hela världen, jag kan inte tänka mig att leva utan henne. Jag ville kämpa in i kaklet. Men jag vet att hon har gått vidare och att det är spiken i kistan.

LÄS MER: Varför berättar Laila Bagge inte sanningen om skilsmässan?

Idag är Niclas och Lailas relation helt obefintlig.

– Den kontakt vi har är vid överlämningar av vår son Kit, och vi gör allt för att det här ska bli lätt för honom. Att relationen är iskall är en jättesorg. Men jag måste acceptera hennes vilja.

Läs mer:

Ska man behöva stå ut med allt bara för att man är kändis?

Efter skilsmässan – Här vilar Laila Bagge upp sig på Maldiverna

Nu säljer Niclas Wahlgren och Laila Bagge miljonhuset

Mer kändisnytt:

Efter krisen: Marcus Birro separerar

FRÅN FÖRSTASIDAN