LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför blev Niclas Wahlgren dumpad av Laila Bagge: "Det är fruktansvärt"

30 jan, 2015 
AvAnna Shimoda
Niclas Wahlgren tar bladet från munnen och avslöjar varför han blev dumpad av Laila Bagge. "Jag älskar henne till döds."
Annons

Det var i september förra året som Hänt Extra avslöjade att Laila Bagge Wahlgren, 42, och Niclas Wahlgren, 49, skulle skilja sig. I november bekräftade de att uppgifterna stämde. Sedan dess har det tisslats och tasslats rejält om anledningen till skilsmässan. Nu tar Niclas bladet från munnen och berättar i Aftonbladets podcast @Aftrus vad som egentligen hände.

– Jag blev lämnad. Och det får man acceptera, men jag kan inte säga att det är kul eller bra. Lyckliga skilsmässor, vad är det? Jag tror inte det finns några sådana, det här är absolut inte en sådan. Visst har jag hört och sett spekulationer som att “han har nog varit otrogen” eller “han har nog slagit henne” men det är så långt ifrån jag man kan komma. Det känns viktigt att få säga sanningen bakom vår skilsmässa är att hon tröttnade på mig. Det är väldigt ledsamt, men det är sanningen.

Laila och Niclas träffades 2009. Foto: Jonas Hessman
Laila och Niclas träffades 2009 under “Let’s Dance”. Foto: Jonas Hessman

Han väljer även att utveckla ordet “tröttnade.”

– Jag har egenskaper som jag förstår är jättejobbiga att leva med. Jag kan tyvärr vara martyrisk, jag vill se och bli sedd. Det är en fruktansvärd dålig egenskap. Jag jobbar med det nu för att sudda bort alla mina dåliga egenskaper som har bidragit till att det har blivit så här. Det är tufft som fan att bli lämnad och jag märker att Laila går vidare. Det är min akilleshäl, jag älskar henne till döds fortfarande, och det måste vara jättejobbigt för henne också. Jag tycker att det är fruktansvärt att det blev så här.

Niclas älskar fortfarande Laila och ville inte skiljas. Foto: IBL
Niclas älskar fortfarande Laila och ville inte skiljas. Foto: IBL

Niclas ville absolut inte skiljas och tycker att de borde ha kämpat för sin kärlek lite till.

– Jag älskar henne mest av allt i hela världen, jag kan inte tänka mig att leva utan henne. Jag ville kämpa in i kaklet. Men jag vet att hon har gått vidare och att det är spiken i kistan.

Idag är Niclas och Lailas relation helt obefintlig.

– Den kontakt vi har är vid överlämningar av vår son Kit, och vi gör allt för att det här ska bli lätt för honom. Att relationen är iskall är en jättesorg. Men jag måste acceptera hennes vilja.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons