LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här är Sveriges nya heta par – Henrik Schyffert och Nour el Refai

26 jan, 2015 
AvCharles Thulin
Henrik Schyffert och Nour el Refai är mer än bara vänner. Tidningen Hänt Extra skriver i sitt nya nummer att komikerkollegorna nu är ett par.
Annons

Sorry Sverige – två av landets mest åtråvärda singlar har bundit upp sig. Med varandra till och med.

Det är tidningen Hänt Extra som i sitt nya nummer skriver att Henrik Schyffert, 46, och Nour el Refai, 27, har tagit sin vänskap till en ny nivå. Enligt tidningen var det i somras som den djupa vänskapen övergick i romantik och de två snyggingarna hittade varandras hjärtan.

Schyffert Nour
Henrik Schyffert och Nour el Refai är inte bara komikerkollegor enligt tidningen Hänt Extra. Foto: IBL

Schyffert och Nour har känt varandra sedan flera år tillbaka.

De har jobbat tillsammans i flera produktioner och passande nog gjorde de “Sverige pussas och kramas” tillsammans redan 2008. 2010 visades ett samtal mellan Nour och Schyffert i programmet “De kallar oss roliga” på Kanal 9 där 27-åringen berättade hur mycket hon beundrar Schyffert.

Tillsammans bildar de nu Sveriges coolaste par – varma grattishälsningar från oss.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons