TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Laila Bagge går vidare från Niclas Wahlgren – köper mångmiljonvilla på Lidingö

18 feb, 2015 
AvElisabeth Andersson
Drygt tre månader efter skilsmässan från Niclas Wahlgren har Laila Bagge nu köpt ett nytt radhus på Lidingö, där hon ska gå vidare med sitt liv.
Annons

Laila Bagge, 42, går vidare efter skilsmässan från Niclas Wahlgren, 49, med en nyinköpt mångmiljonvilla i ett exklusivt Lidingökvarter. Vad hon betalat för radhuset är än så länge okänt, men enligt Expressen ligger priserna i området på mellan 7 och 19 miljoner kronor.

Laila postar en bild på nya huset på sin blogg. Foto: Lailabagge.se
Laila postar en bild på nya huset på sin blogg. Foto: Lailabagge.se

Laila berättar på sin blogg att flytten kommer att ske om tre veckor.

– Det kommer att vara en hel del packning nu framöver. Men jag ser verkligen fram emot att få flytta in och landa, skriver hon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Laila Bagge och Niclas Wahlgren träffades när de båda medverkade i “Let’s Dance” 2009. De gifte sig i mars 2010 och året därpå föddes sonen Kit. I november meddelade paret att de beslutat sig för att skiljas. Redan dagen efter lade de ut sin gemensamma villa på Lidingö till försäljning.

Laila och Niclas gick skilda vägar i höstas. Foto: IBL
Laila och Niclas gick skilda vägar i höstas. Foto: IBL

Niclas Wahlgren har talat ut i Aftonbladets podcast @Aftrus om hur han blev lämnad av Laila, trots att han hade velat fortsätta kämpa för äktenskapet.

– Jag älskar henne mest av allt i hela världen, jag kan inte tänka mig att leva utan henne. Jag ville kämpa in i kaklet. Men jag vet att hon har gått vidare och att det är spiken i kistan, har han bland annat sagt.

Läs mer:

Annons