TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Niclas Wahlgren har slutat följa Laila Bagge på Instagram

21 dec, 2014 
AvAnna Shimoda
Niclas Wahlgren och Laila Bagge ligger som bekant i skilsmässa. Varför är oklart. Det vi i alla fall vet är att Niclas nyligen slutade följa Laila på Instagram.
Annons

Det var i november som det avslöjades att Laila Bagge, 42, och Niclas Wahlgren, 49, skulle skilja sig. Kort därefter såldes lyxvillan på Lidingö i Stockholm. Men redan innan de gick ut med att äktenskapet var över hade rykten om en kris florerat länge.

fsdf

 

Men anledningen till den eventuella krisen och sedermera skilsmässan är fortfarande höjt i dunkel. Det har skvallrats om att Laila till slut tröttnade på “barnsliga Niclas” och att det var hon som tog beslutet att skiljas. Även mindre smickrande teorier om otrohet har cirkulerat. Oavsett vad det var som hände har de knappast skiljts som vänner.

I dagarna slutade nämligen Niclas följa Laila på Instagram, vilket kan te sig lite märkligt eftersom de ändå har barn ihop. Laila följer dock fortfarande Niclas. Vad det beror på ska vi inte spekulera allt för mycket i, men en möjlighet är förstås att Niclas helt enkelt är bitter och sårad för att Laila lämnat honom. Skulle han varit otrogen skulle antagligen Laila slutat följa honom, och inte tvärtom.

Vad tror ni?

Läs mer om Niclas och Laila:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons