TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Nu säljer Laila Bagge och Niclas Wahlgren miljonhuset

11 nov, 2014 
https://image.hant.se/image-4943955?imageId=4943955&width=1320&height=689
Hänt
Inte bara bryter Laila Bagge och Niclas Wahlgren upp från varandra – de bryter också upp från sitt ökända hus.
Annons

Det var igår som Laila Bagges, 41, och Niclas Wahlgrens 49 skilsmässa blev offentlig – efter fem år tillsammans har de alltså valt att gå skilda vägar.

Nu har paret lagt ut sitt gemensamma lyxhus på flotta Lidingö i Stockholm till försäljning. Priset? 13.900.000 kronor – som hittat!

Laila Bagge och Niclas Wahlgren går skilda vägar. Foto: Malin Bondeson
Laila Bagge och Niclas Wahlgren går skilda vägar. Foto: Malin Bondeson

Det har varit många turer kring huset som från början skulle vara en del av ett TV4-projekt – det skulle helt enkelt bli en tv-såpa om bygget som skulle hjälpa dem att finansiera stora delar av det. Men efter att ha mötts av massiv kritik valde Laila och Niclas att avbryta samarbetet.

– Vi fick skynda på och tänka till. Och till slut kändes det inte rätt. Vi ville behålla den privata sfären för oss själva, sa paret till tidningen Expressen.

Huset 2010 när paret skulle flytta in. Foto: Malin Bondeson
Huset 2010 när paret skulle flytta in. Foto: Malin Bondeson

Nu försvinner alltså både kärlek och hem för det forna kändisparet. Efter att uppbrottet blev känt tog Laila en bloggpaus och Niclas har tagit ledigt resten av veckan från sitt radiojobb på MTG.

Se alla mäklarbilder från huset här.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons