Laila Bagges återförening med Niclas Wahlgren – åt middag tillsammans

Laila Bagge och Niclas Wahlgren ansökte om skilsmässa i höstas. Härom dagen åt de middag tillsammans. Med var också Lailas andra exman.

Det var i november som Laila Bagge, 41, och Niclas Wahlgren, 49, meddelade att de skulle skilja sig. Det har sedan dess spekulerats i varför de valde att gå skilda vägar och rykten om att Laila tröttnat på “barnsliga” Niclas florerade i skvallerpressen.

Men helt dålig stämning mellan dem verkar trots allt inte vara. Härom dagen åt Laila och Niclas middag tillsammans i huset på Lidingö som såldes kort efter skilsmässan. Med var även deras son Kit, 3, Lailas son Liam samt Lailas andra exman Mason Pitts.

På bloggen skrev hon om den trevliga kvällen:

“Igår hade vi middag jag, Kit, Liam, Mason och Niclas vilket var mysigt. Det är mysigt med sukiyaki det tar lång tid och man hinner prata mycket.  Sedan uppskattar ju framförallt killarna att få hjälpa till med att laga maten.”

Hon passade även på att skriva om hur det är att ha delad vårdnad samt hur hon löser alla dagar då hon stiger upp i ottan för att sända radio:

“Till er som undrar hur jag får ihop familjelivet så kan jag berätta att det fungerar alldeles ypperligt.  Jag behöver inte och tänker inte redovisa hela mitt liv  för att alla ska förstå hur jag jobbar och hur jag löst mina dagar med barnen. Det enda jag kan säga är att det finns många föräldrar som är ensamstående med både nattjobb och jobb där man jobbar tidigt på morgonen. Jag missar 1 timme i mina barns liv varje morgon men jag kan lova att jag tar igen det resten av dygnet, dessutom jobbar jag bara mellan 06.00 och 10.00 sedan är jag ledig. Jag vet att en timme inte avgör om man har en bra eller dålig relation till sina barn. Och tro mig vi har en fantastisk lösning på våra mornar som både jag och barnen är nöjda med.”

Laila och Niclas ansökte om skilsmässa i höstas. Foto: Stella Pictures

Laila och Niclas ansökte om skilsmässa i höstas. Foto: Stella Pictures

Laila och Niclas träffades under “Let’s Dance” 2009 och gifte sig året därpå.

Läs mer:

Läs mer:

Ska man behöva stå ut med allt bara för att man är kändis?

Efter skilsmässan: Laila Bagge börjar jobba hos Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgren har slutat följa Laila Bagge på Instagram

Efter skilsmässan – Här vilar Laila Bagge upp sig på Maldiverna

Varför berättar Laila Bagge inte sanningen om skilsmässan?

Laila Bagge och Niclas Wahlgren – en lönsam kärleksaffär

Nu säljer Niclas Wahlgren och Laila Bagge miljonhuset

Laila Bagge och Niclas Wahlgren skiljer sig

Senaste nytt