TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Laila Bagges återförening med Niclas Wahlgren – åt middag tillsammans

14 jan, 2015 
AvAnna Shimoda
Laila Bagge och Niclas Wahlgren ansökte om skilsmässa i höstas. Härom dagen åt de middag tillsammans. Med var också Lailas andra exman.
Annons

Det var i november som Laila Bagge, 41, och Niclas Wahlgren, 49, meddelade att de skulle skilja sig. Det har sedan dess spekulerats i varför de valde att gå skilda vägar och rykten om att Laila tröttnat på “barnsliga” Niclas florerade i skvallerpressen.

Men helt dålig stämning mellan dem verkar trots allt inte vara. Härom dagen åt Laila och Niclas middag tillsammans i huset på Lidingö som såldes kort efter skilsmässan. Med var även deras son Kit, 3, Lailas son Liam samt Lailas andra exman Mason Pitts.

På bloggen skrev hon om den trevliga kvällen:

“Igår hade vi middag jag, Kit, Liam, Mason och Niclas vilket var mysigt. Det är mysigt med sukiyaki det tar lång tid och man hinner prata mycket.  Sedan uppskattar ju framförallt killarna att få hjälpa till med att laga maten.”

Foto från Laila Bagges blogg.
Foto från Laila Bagges blogg.

Hon passade även på att skriva om hur det är att ha delad vårdnad samt hur hon löser alla dagar då hon stiger upp i ottan för att sända radio:

Annons

“Till er som undrar hur jag får ihop familjelivet så kan jag berätta att det fungerar alldeles ypperligt.  Jag behöver inte och tänker inte redovisa hela mitt liv  för att alla ska förstå hur jag jobbar och hur jag löst mina dagar med barnen. Det enda jag kan säga är att det finns många föräldrar som är ensamstående med både nattjobb och jobb där man jobbar tidigt på morgonen. Jag missar 1 timme i mina barns liv varje morgon men jag kan lova att jag tar igen det resten av dygnet, dessutom jobbar jag bara mellan 06.00 och 10.00 sedan är jag ledig. Jag vet att en timme inte avgör om man har en bra eller dålig relation till sina barn. Och tro mig vi har en fantastisk lösning på våra mornar som både jag och barnen är nöjda med.”

Laila och Niclas ansökte om skilsmässa i höstas. Foto: Stella Pictures
Laila och Niclas ansökte om skilsmässa i höstas. Foto: Stella Pictures

Laila och Niclas träffades under “Let’s Dance” 2009 och gifte sig året därpå.

Läs mer:

Läs mer:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons