TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter skilsmässan – Laila Bagge börjar jobba hos Niclas Wahlgren

13 jan, 2015 
AvMagdalena Divina Khodr
I måndags började Laila sitt nya arbete som radiopratare i "Rix Morronzoo", vilket gör henne och ex-maken Niclas till kollegor.
Annons

Det har spekulerats mycket om Laila Bagges, 42, och Niclas Wahlgrens, 49, skilsmässa. Paret som varit gifta i fyra år träffades 2009 under inspelningarna av “Lets Dance”. Året därpå gifte de sig och kort efter kom sonen Kit, 3, till världen.

– Jag och Niclas har bestämt oss för att gå skilda vägar, skrev Laila kort på sin blogg samtidigt som hon meddelade sina läsare att hon tänkte ta ledigt från just bloggen och hoppades på förstående.

Samtidigt satt hon varje fredag som jurymedlem i”Idol”. I samband med att finalen gick av stapeln i Globen den 5 december valde Laila att åka på en lyxsemester med sonen Liam, 10.

4.04842825
Laila Bagge är glad för sitt nya jobb. Foto: All Over Press

– Det har varit tunga veckor. Så det passar alldeles utmärkt. Det ska bli jävligt skönt att rymma i väg lite granna. Jag åker med min son. Det blir bara ta det lugnt, ladda batterierna, simma med fiskarna och äta gott, berättade hon för Expressen någon vecka innan avfärd.

Annons

Nu verkar Laila ha vilat ut efter ledigheten på Maldiverna. På måndagen började hon sitt nya arbete på radiokanalen “Rix Morronzoo”, samma arbetsplats som ex-maken Niklas.

4.04124991
Vad Niclas Wahlgren tycker om det hela är än så länge okänt. Foto: All Over Press

– Jag är jättepeppad och oerhört glad att bli tillfrågad, berättar Laila för Expressen om sin nya arbetsplats.

Tillsammans med Adam Alsing och Marko “Markoolio” Lehtosalo kommer hon att köra radiokanalens morgnar, medan Niclas  kör på som vanligt på eftermiddagarna med RIX FM.

Läs mer om Niclas och Laila:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons