TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Laila Bagge efter skilsmässan från Niclas Wahlgren: "Vill aldrig gifta mig igen"

23 jan, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
Skilsmässan från maken Niclas Wahlgren tog hårt på Laila Bagge Wahlgren. "Jag har gråtit", berättar hon.
Annons

I november berättade makarna Laila Bagge Wahlgren, 42, och Niclas Wahlgren, 49, att de bestämt sig för att skiljas efter fyra års äktenskap. Tajmingen kunde inte vara sämre för Lailas del som just då var mitt i juryarbetet för det populära musikprogrammet “Idol” med livesända fredagssändningar. Det tärde på henne:

– Jag var jättenervös hela tiden. Jag kände att jag var tvungen att ta det i min takt, hinna tänka. Det rörde ju min familj. Jag visste ju inte själv innan alla kräver ett svar. Ibland kräver allmänheten ett svar innan man själv vet. Vad ska man säga då? Det var det jobbigaste – att gå till en livesändning och vara på sin vakt, säger Laila till Expressen och fortsätter:

– Det var tufft, just att ha ett jobb där man faktiskt går live varje fredag. Det kändes som att folk studerade mig mer intensivt. Det var verkligen jobbigt. En skilsmässa är aldrig rolig, och att göra det offentligt är ännu värre, framför allt när man sitter i livesändning varje fredag.

_DSC5884
Laila och Niclas träffades 2009 när de båda deltog i Let’s Dance. Foto: Jonas Hessman

Än så länge har varken Laila eller Niclas yppat något om anledningen till skilsmässan, och liksom för alla separerande par är det inte lätt.

Annons

– Jag har gråtit, det gör nog alla som skiljer sig. Jag kommer att minnas mina och Niclas år med glädje, det har varit fantastiskt, säger hon och pratar om deras gemensamma son Kit, 3.

– Vår son är ett bevis på hur bra och fint vi haft det.

För en dryg vecka sedan kunde dock Lailas bloggläsare se att hon fortfarande umgås med sin exman, och även sin son Liams, 11, pappa, amerikanen Mason Pitts.

“Idol”-profilen bloggade om den trevliga kvällen:

“Igår hade vi middag jag, Kit, Liam, Mason och Niclas vilket var mysigt. Det är mysigt med sukiyaki det tar lång tid och man hinner prata mycket. Sedan uppskattar ju framförallt killarna att få hjälpa till med att laga maten.”

wpid-img_20150112_185432-600x600

Till Expressen säger hon:

–  Min och Niclas relation är väldigt bra, vi är vänner. Vi åt middag häromdagen tillsammans. Jag ser ingen anledning till varför man ska vara ovänner. Vi har älskat varandra och har barn ihop.

Annons

Något mer giftermål för Laila, som tidigare också varit gift med sin jurykollega Anders Bagge, 47, blir det dock inte!

– I dagens läge vill jag aldrig gifta mig igen. Så känner nog alla som är nyskilda. Men när jag skilde från Anders sa jag också “aldrig mer”, men jag gifte mig ändå en gång till. I dagens läge känns det ändå väldigt långt borta, säger hon men tillägger skämtsamt:

– Jag tänker inte vara en nucka resten av livet!

Allt om Laila och Niclas skilsmässa:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons