Allt om Hugh Grants och svenska Annas andra barn: "Det blev en..."

Sonen Otto har fått en lillasyster. Hugh Grant och svenska Anna Eberstein har välkomnat sitt andra barn.

Hugh Grant, 55, och svenska Anna Eberstein, 37, har fått sitt andra gemensamma barn. Sedan tidigare har de sonen Otto, 3.

– Anna snittades den 17 december och fick en liten flicka, berättar en källa till Hänt.

Hugh Grant och Anna Eberstein på romantisk promenad i Paris tidigare i höstas. Foto: IBL

Hugh Grant och Anna Eberstein på romantisk promenad i Paris tidigare i höstas.

Det var i augusti som Hänt avslöjade att brittiska filmstjärnan och forna tv-producenten skulle bli föräldrar igen.

Läs mer: Hugh Grant och svenska Anna blir föräldrar igen: ”De hoppas på en tjej”

– Förra gången kunde Hugh inte vara med på förlossningen eftersom han var ute på en promotionturné. Den här gången ska han vara på plats, berättade en källa.

Paret som inte vill benämnas som par hoppades på att det skulle bli en tjej och mycket riktigt: det blev en flicka. Enligt vår källa var Hugh Grant däremot inte med på sjukhuset i London under förlossningen.

Anna Eberstein och Otto på besök i Sverige.

Anna Eberstein och Otto på besök i Sverige.

Skådisen var länge barnlös men inom loppet av 15 månader fick han tre barn med två kvinnor. Det dröjde däremot innan det avslöjades att Anna Eberstein var en av dem. Med kinesiskan Tinglan Hong, 34, har britten dottern Tabitha Xaio Xi, 4, och sonen Felix Chang, 3.

Även om Hugh Grant och Anna Eberstein inte lever ett traditionellt familjeliv har de varit på lägenhetsvisningar i London.

Läs mer: Hugh Grant och gravida Anna Eberstein på lägenhetsjakt i London

I höstas avslöjades det dessutom att de hade betalat sex miljoner kronor för ett sommarhus i skånska Torekov. Han äger fem sjättedelar medan hon är ägare till den återstående delen. Nu ska det befintliga huset rivas för att ge plats åt ett nytt.

Men först väntar julledighet.

– Annas mamma Susanne och moster Elizabeth hade åkt över till England för att finnas till hands vid förlossningen och för att ta hand om Otto. Susanne stannar över jul. Även Annas pappa och bröder kommer över nu i dagarna för att fira jul i London med Hugh, avslutar Hänts källa.

Foto: IBL

Senaste nytt