Hugh Grant och svenska Anna blir föräldrar igen: "De hoppas på en tjej"

Skådisen Hugh Grant blir fyrabarnsfar. Enligt tidningen Hänt i Veckan är Anna Eberstein gravid i fjärde månaden.

Tidningen Hänt i Veckan avslöjar i veckans nummer att brittiska filmstjärnan Hugh Grant, 54, och svenska tv-producenten Anna Eberstein, 36, väntar sitt andra barn ihop.

– Hon är i vecka 16. Barnet beräknas till 6 januari. De hoppas på en tjej den här gången, berättar en vän i deras närhet för tidningen.

Skådisen var länge barnlös men inom loppet av 15 månader fick han tre barn med två kvinnor. De dröjde dock innan det avslöjades att svenska Anna var en av dem. Efter en kort romans med kinesiska Tinglan Hong, 34, fick britten i september 2011 dottern Tabitha Xaio Xi, 3. I september året därpå föddes sonen Otto, 2, vars mamma är Anna. Bara tre månader senare fick Tinglan sonen Felix Chang, 2.

Det var inte förrän i slutet av 2013 när Anna namngav skådespelaren på Ottos födelseattest som världen blev varse det udda arrangemanget.
Snart är det dags igen. Hugh Grant och svenska Anna väntar barn nummer två ihop. Foto: IBL

Snart är det dags igen. Hugh Grant och svenska Anna väntar barn nummer två ihop. Foto: IBL

– Vi är mycket nära vänner. Hon är en fantastisk mamma. Jag träffar vår son nästan varje dag och älskar honom väldigt mycket, sa Hugh till Aftonbladet förra året.

Båda mammorna och deras barn bor på gångavstånd till varandras lyxlägenheter nära skådisens town house i Fulham, sydvästra London. Enligt Daily Mail är det aktören som har köpt lägenheterna till mödrarna. Tinglans kostade cirka 16 miljoner kronor och Annas närmare det dubbla.

Det är tydligt att stjärnan har en tätare relation med Anna än med Tinglan. Tennis är ett stort gemensamt intresse och förra året besökte de Sverige vid flera tillfällen. I sommar har de varit i Torekov med Otto i flera veckor och umgåtts med Annas familj. Även Hughs far var med på resan.
Hugh Grant med sonen Otto. Foto: IBL

Hugh Grant med sonen Otto. Foto: IBL

– Anna är jättekär i Hugh men hon kommer aldrig kunna ha en normal relation med honom och det har hon accepterat, enligt Hänt i Veckans källa.

Båda ser nu fram emot att ge Otto ett helsyskon.

– Förra gången kunde Hugh inte vara med på förlossningen eftersom han var ute på en promotionturné. Den här gången ska han dock vara på plats, berättar källan.

Hänt i Veckan har sökt Annas mamma, riksdagsledamot Susanne Eberstein, 67, för en kommentar.

Andra läser:

Här firar Jennifer Aniston och Justin Theroux sin lyxiga smekmånad

Bobbi Kristina mördades av pojkvännen: ”Blod stänkte på väggarna”

Pernilla Wahlgren tvingas till operation: ”Jag vill bara bli frisk”

Senaste nytt