LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bobbi Kristina mördades av pojkvännen: "Blod stänkte på väggarna"

10 aug, 2015 
Lotta Hofström
Whitney Houstons dotter Bobbi Kristina hittades drogad och medvetslös i sitt badkar. Efter sju månader i koma somnade hon in för gott den 26 juli. Enligt nya uppgifter var det pojkvännen och styvbrodern Nick Gordon som mördade henne. "Jag gör inte det här så ofta", försvarar sig Nick i rätten.
Annons

Det var pojkvännen – och styvbrodern – Nick Gordon, 25, som tillsammans med en kompis hittade Bobbi Kristina Brown liggandes upp och ner och medvetslös i badkaret i januari i år. Efter sju månader i konstgjord koma somnade hon för in för gott för två veckor sedan – blott 22 år fyllda.

Sedan dess har Nick Gordon, som har allvarliga missbruksproblem och psykiska besvär, varit brottsmisstänkt. Det har dock inte funnits några bevis – förrän nu. Enligt nya uppgifter mördade han flickvännen och “låtsades” hitta henne i badet.

I stämningsansökan, formulerad av advokaterna som företräder Bobbi Kristinas dödsbo, står att läsa att Nick misshandlade Bobbi Kristina redan ett par dagar tidigare “så att blod stänkt upp på väggarna”. Enligt RadarOnline kan flera ögonvittnen intyga att Nick slagit och sparkat flickvännen tills hon legat och kämpat för sitt liv på golvet.

“Som ett resultat av attacken, så ska Bobbi Kristina tand ha slagits ut och det var blod över hela golvet”, säger ett vittne. Obduktionen kunde verifiera att en tand var lös vilket tyder på att vittnesmålet stämmer. Gordon ska även under misshandeln ha vänt sig mot vittnen och sagt:

– Jag gör inte det här så ofta.

Bobbi Kristina Brown Marries Nick Gordon! **FILE PHOTOS**
Nick Gordon och Bobbi Kristina. Foto: Stella Pictures

Den dagen som Bobbi Kristina hittades i badkaret ska Nick Gordon ha kommit hem fullt och hög på kokain klockan sex på morgonen, skriver advokaterna. Han ska ha ha fått ett raseriutbrott och slagit henne sönder och samman samt anklagat henne för att vara otrogen. Sedan ska Nick ha tvingat i sin flickvän en giftig cocktail för att hon skulle tuppa av – och sedan slängt henne i badkaret. Att polisen dessutom hittade en sopskyffel i karet stärker misstankarna om att brott begåtts.

Annons

Bobbi Kristinas familj har under sommaren bråkat om hennes arv. Hennes mamma Whitney Houston lämnade nämligen efter sig en förmögenhet när hon gick bort för tre år sedan. Under begravningsceremonin för Bobbi Kristina lyckades dessutom någon smygta en bild på henne i kistan som såldes för cirka 800 000 kronor.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons