Fansen hånar Kylie Jenner för lögnen om rumpkrämen: "Du borde vara ärlig"

Kylie Jenner har tidigare kritiserats för att hon förnekat sina läppfillers – och fått unga fans att skada sig själva för att se ut som hon. Nu är hon i blåsväder igen.

Kylie Jenners utseende har ju onekligen förändrats en hel del den senaste tiden, men realitystjärnan fortsätter bestämt förneka att hon lagt sig under kniven. Nyligen postade hon ett Instagraminlägg där hon hyllar den mirakelkräm som hon påstår ligger bakom hennes avundsvärda kurvor.

“Jag älskar att dela med mig av mina skönhetshemligheter till er och det här är en favorit!”, skriver Kylie om Pureleefs Butt plumping cream och Breast plumping lotion.

17-åringen fortsätter att framhäva hur viktigt det är att märket bara använder sig av naturliga ingredienser och förklarar hur krämen stimulerar fettceller på de utvalda områdena.

I love sharing my beauty secrets with you guys and this is a favorite! @PureLeef offers products with All Natural ingredients (which is important to me) to help maintain & accentuate your curves! @PureLeef’s butt enhancement cream & Breast plumping lotion stimulate fat cells in the target areas. I started seeing results after only a month of consistent use. Love their products Visit www.pureleef.com #curvesonfleek

Ett foto publicerat av King Kylie (@kyliejenner)

“Jag började se resultat efter bara en månads användning. Älskar deras produkter”, skriver hon också.

Inlägget har mötts av hån och skepsis och har hittills fått närmare 190 000 kommentarer. Många är upprörda över att Kylie ljuger för sina fans, och drar paralleller till hur hon ljög om sina läppar.

“Om du opererar dig för att se bra ut borde du vara ärlig om det, och inte få tonåringar att tro att de kan se ut så med hjälp av smink och krämer. Hon gjorde samma sak med sina läppar”, skriver en följare på Instagram.

Företaget Pureleef hävdar att de absolut inte betalat Kylie Jenner för att göra reklam för deras produkter, enligt TMZ. Men sajten påpekar också att de inte nämner om någon annan i familjen fått betalt…

Andra läser också:

Så här har Kardashian-klanen opererat sig till oigenkännlighet

Kim Kardashians mage växte så här mycket på en dag – fejkar hon sin graviditet?

Scott Disick saknar Kourtney Kardashian: ”Gräset är inte alltid grönare”

SENASTE NYTT!