TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Fansen hånar Kylie Jenner för lögnen om rumpkrämen: "Du borde vara ärlig"

04 aug, 2015 
AvElisabeth Andersson
Kylie Jenner har tidigare kritiserats för att hon förnekat sina läppfillers – och fått unga fans att skada sig själva för att se ut som hon. Nu är hon i blåsväder igen.
Annons

Kylie Jenners utseende har ju onekligen förändrats en hel del den senaste tiden, men realitystjärnan fortsätter bestämt förneka att hon lagt sig under kniven. Nyligen postade hon ett Instagraminlägg där hon hyllar den mirakelkräm som hon påstår ligger bakom hennes avundsvärda kurvor.

“Jag älskar att dela med mig av mina skönhetshemligheter till er och det här är en favorit!”, skriver Kylie om Pureleefs Butt plumping cream och Breast plumping lotion.

17-åringen fortsätter att framhäva hur viktigt det är att märket bara använder sig av naturliga ingredienser och förklarar hur krämen stimulerar fettceller på de utvalda områdena.

“Jag började se resultat efter bara en månads användning. Älskar deras produkter”, skriver hon också.

Inlägget har mötts av hån och skepsis och har hittills fått närmare 190 000 kommentarer. Många är upprörda över att Kylie ljuger för sina fans, och drar paralleller till hur hon ljög om sina läppar.

Annons

“Om du opererar dig för att se bra ut borde du vara ärlig om det, och inte få tonåringar att tro att de kan se ut så med hjälp av smink och krämer. Hon gjorde samma sak med sina läppar”, skriver en följare på Instagram.

Företaget Pureleef hävdar att de absolut inte betalat Kylie Jenner för att göra reklam för deras produkter, enligt TMZ. Men sajten påpekar också att de inte nämner om någon annan i familjen fått betalt…

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons