Kim Kardashians mage växte så här mycket på en dag – fejkar hon sin graviditet?

En växande mage hör så klart graviditeten till. Men efter att de här bilderna på Kim Kardashian publicerades i går ryktas det nu om att hon inte är gravid alls.

Det var i början av sommaren som realitystjärnan Kim Kardashian, 34, bekräftade att hon och maken Kanye West , 38, väntade sitt andra barn. Paret ska få en pojke, som väntas födas i december.

Det betyder alltså att Kims graviditet har gått in i den femte månaden. Men även om storleken på magen visserligen varierar från kvinna till kvinna så är det många som tror att Kim inte är gravid alls. Det är nämligen först nu som magen börjat synas.

Kim förnekar dock ryktena på sitt Twitterkonto:

kim

Via: Twitter

Men i går tog skvallret ny fart efter att Kim Kardashian publicerade den här bilden på Instagram, där magen såg väldigt stor ut.

kim-kardashian-maternity-bump-whit-dress-fake-spl

Hallå, var tog magen vägen? Foto: All Over Press

Enligt rykten fejkar Kim sin graviditet. Foto: Stella Pictures

Good night baby

Kim Kardashian At Airport - Nice

Ingen mage här inte. Foto: IBL

Ett foto publicerat av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Tidigare samma dag fotograferades hon av paparazzifotografer på stan – och då var magen betydligt mindre. Klart att ljussättning och Instagram-filter kan påverka men skillnaden är markant. Vissa spekulerar nu att 34-åringen bär en lösmage.

För tre dagar sedan såg magen ut så här i en liknande outfit.

Den här bilden på Kim Kardashian är tagen för en månad sedan. Då syntes magen inte alls.

Några veckor senare publicerade Kim den här tweeten som förklaring:

I början av juni hävdade programledaren Wendy Williams att Kim i själva verket anlitat en surrogatmamma som bosatt sig i Kanye Wests hus i Manhattan Beach. Det fick Kim att se rött.

Men är det här ryktet verkligen så osannolikt? Att Kim hade svårt att bli gravid på nytt är ingen hemlighet. Förutom flera besök till en fertilitetsklinik genomgick hon även en operation för att öka sina chanser. Hon påstår också själv att hon hade sex “500 gånger om dagen” med Kanye när de kämpade som mest.

Samtidigt är bruket av en surrogatmamma inget nytt i kändisvärlden, även om det inte alltid är något som man gärna talar högt om. När Beyoncé väntade dottern Blue Ivy omgavs också hon av rykten om en fejkad graviditet. Detta efter att en video på hennes ovanligt flexibla mammamage börjat cirkulera på nätet.

Skådespelerskan Sarah Jessica Parker är en av de kändisar som faktiskt varit öppen om att det var en surrogatmamma som födde hennes två tvillingdöttrar för sex år sedan.

Andra läser också:

Hur cool och snygg är inte Kim Kardashians gravidstil?

Kim Kardashian är helt osminkad i nya Vogue – och hon är hur fin som helst

Här är mopsen som tar sexigare selfies än Kim Kardashian