TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter den farliga internettrenden erkänner Kylie Jenner: "Jag har tillfälliga fillers"

07 maj, 2015 
AvElisabeth Andersson
Kylie Jenners fans har tagit till drastiska metoder för att se ut som hon. Nu erkänner realitystjärnan att hon fyllt sina läppar.
Annons

Kylie Jenners, 17, läppar har länge varit ett hett samtalsämne. Från att ha haft hyfsat tunna läppar har realitystjärnan den senaste tiden fått ett rejält plut.

Många har varit nyfikna på hur hon skapar den där avundsvärda putmunnen, och Kylie har hela tiden nekat till skönhetsingrepp. Fram tills nu. I ett nytt klipp från “Keeping up with the Kardashians” erkänner hon att hon fyllt läpparna.

Kylie Jenner i dag. Foto: Stella Pictures
Kylie Jenner i dag. Foto: Stella Pictures

– Jag har tillfälliga fillers. Det handlar om en osäkerhet hos mig och det var bara något jag ville göra, säger hon.

Erkännandet kom efter att hennes syster Khloé Kardashian sagt till henne att hon borde stå för vad hon gjort, för att inte se ut som en lögnare.

– Jag vill vara ärlig om att jag har opererat läpparna, men folk dömer mig alltid så snabbt. Jag kan ha tassat runt sanningen, men jag har inte ljugit, säger Kylie.

Annons
Kylie Jenner 2013. Foto: Stella Pictures

Kylies berömda plut har fått fans världen över att skada sig själva. Under hashtaggen #kyliejennerchallenge fyller tonåringar sociala medier med bilder på sig själva där de tagit till smärtsamma metoder för att se ut som sin idol.

De har placerat glas eller flaskor över sina läppar och sugit ut luften tills vakuumet fått deras läppar att svullna upp. Resultatet blir stora blåmärken, och i vissa fall har läpparna spruckit.

Fansen tar till drastiska metoder för att se ut som Kylie.
Fansen tar till drastiska metoder för att se ut som Kylie.

Kylie Jenner har kritiserats för att ha startat den farliga trenden. Själv skriver hon på Twitter att hon inte vill uppmuntra sina fans att se ut som henne, men också att:

– Jag vill uppmana folk att vara sig själva och inte vara rädda för att experimentera med sitt utseende.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons