LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

"Paradise hotel"-Eric nakenchockar på Instagram: ”Det har väl ingen dött av”

10 aug, 2015 
AvMikaela Råberg
Eric Hagberg gjorde sig ett namn i fjolårets "Paradise hotel" – och man kan knappast anklaga honom för att vara blyg. I helgen bjussade han sina Instagram-följare på en saftig nakenchock.
Annons

Eric Hagbergs, 20, medverkan i fjolårets ”Paradise hotel” präglades av mycket hud, sex och naket – och han har fortsatt på den banan. I helgen bjöd han sina trogna följare på en riktig nakenchock.

Bilden är tagen bakifrån och Eric står och blickar ut över en stilla sjö. Bildtexten lyder: ”Goodmorning beautiful world”.


– Jag körde ett nakendopp på morgonen. Det var så himla fint så vi tog en bild och jag la upp den, berättar han i Expressen.

– Härlig natur, härlig bild i mitt tycke. Sen får folk tycka vad de vill, men ett nakendopp har väl ingen dött av.

Dock har han själv valt att censurera sina allra ädlaste delar med en smiley.

– Så att Instagram inte tar bort den, förklarar han.

Eric2
Via: Instagram

Bland sina följare hyllas han nu och några jämför honom med Justin Bieber, 21, som la ut en liknande bild tidigare i somras.

Annons

I höstas skapade Eric rubriker när han och ”Paradise hotel”-kollegan Smail Adihozic, 24, vek ut sig i QX. Då visade han betydligt mycket mer…

Skärmavbild 2015-08-10 kl. 09.45.13
Skärmavbild 2015-08-10 kl. 10.11.41
Foto: Peter Knutson//QX

Andra läser också: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons