LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här viker Paradise Hotel-killarna ut sig i tidningen QX

30 okt, 2014 
AvAnaïs González Cruz
Smail och Eric från Paradise Hotel pryder omslaget på månadens nummer av tidningen QX. Och de är helt nakna: "Gillade det som fan".
Annons

Smail Alihdozic, 24,  och Eric Hagberg, 20, lämnar inte mycket åt fantasin i sin gemensamma plåtning för gaytidningen QX. På månadens omslag poserar de nämligen helt nakna, tätt intill varandra.

qx
Foto: Peter Knutson//QX

Men trots att plåtningen var väldigt intim hade Smail inga problem med att kasta kläderna:

– Alltså jag gillade det som fan. Eric var lite tveksam till att klä av sig framför kameran, men jag tyckte att det var hur nice som helst. När man stod där och skulle hålla för och fotografen bara ”det sticker ut lite pung där” så fick man styra upp det, säger han till Expressen.

Annons
qx1
Foto: Peter Knutson//QX

Men utviket i QX är mer än bara en kul grej. För Paradise Hotel-deltagarna var det viktigt att synas i en tidning som uppmuntrar alla möjliga sexuella läggningar.

– Det spelar ingen roll vilken läggning eller vilket ursprung du har, du ska inte behöva ta förakt. Det finns ingen logik i att hata någon som är gay. Det är ett gammalt tänk som har fastnat där för att det var tabu förut. Det tar tyvärr ett tag innan det förändras men det går i rätt riktning, säger Smail till QX.

Annons

Men tyvärr killar – både Eric och Smail är straighta.

– Vi är två straighta killar som är hundra procent trygga i vilka vi är och vill visa att vi stöttar folk att vara sig själva. Vi har båda fått bögkommentarer på bilder vi lägger upp, men det är inget vi bryr oss om. Vi hänvisar folk till att stå upp för sig själva, säger Eric i intervjun.

qx2
Foto: Peter Knutson//QX

Vill du läsa hela intervjun med Paradise Hotel-deltagarna? Klicka här.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons