LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bobbi Kristina Brown är död: "Hon har äntligen fått ro"

27 jul, 2015 
AvElisabeth Andersson
Bobbi Kristina Browns familj tvingades i helgen ta det sista farvälet. Whitney Houstons dotter blev 22 år.
Annons

Efter att hon legat i koma i snart sex månader har Bobbi Kristina Brown till sist somnat in. Whitney Houstons och Bobby Browns dotter hittades medvetslös i sitt hem efter en misstänkt överdos den 31 januari. Läkarna konstaterade att hon legat under vatten för länge, vilket oftast orsakar svåra neurologiska skador.

Efter att familjen tvingats inse att det inte gick att göra mer för henne flyttades Bobbi Kristina i slutet av juni till ett hospice. I går kväll meddelade representanter för familjen att hon gått bort.

– Bobbi Kristina Brown avled den 26 juli 2015, omgiven av sin familj. Hon har äntligen fått ro i Guds armar. Vi vill än en gång tacka alla för deras enorma kärlek och stöd under de sista månaderna.

Bobbi Kristina dog på samma dag som mamma Whitney. Foto: All Over Press
Bobbi Kristina blev 22 år gammal. Foto: All Over Press

Det ryktades om att hennes anhöriga hade svårt att komma överens och pappa Bobby Brown ska ha vägrat att låta pojkvännen Nick Gordon komma i närheten av dottern. Nick Gordon har också förhörts av polis eftersom det hittats märken på Bobbi Kristinas kropp. Vittnen hade berättat om ett bråk mellan de båda.

Annons

Det har tidigare rapporterats om hur svårt Bobbi Kristina haft att komma över sin mammas död. Whitney Houston hittades också medvetslös i ett badkar, den 11 februari 2012.

Bobbi Kristina med maken Nick. Foto: All Over Press
Bobbi Kristina med pojkvännen Nick. Foto: All Over Press

Sajten Radar Online har tidigare fått ta del av Bobbi Kristinas sista sms till en familjevän, där hon beskriver hur smärtsamt det var att förlora sin mamma, “som om hjärtat slitits ut ur bröstkorgen”.

“Jag var ALLT min mamma levde för”, skriver hon och fortsätter:

“Hon var och är mitt allt. Och om du inte tror att jag vet vad sorg, ångest och smärta är så predikar du för fel kvinna, för jag har varit i offentlighetens ljus sedan jag föddes”.

Bobbi Kristina Brown blev 22 år gammal.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons