LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här firar Jennifer Aniston och Justin Theroux sin lyxiga smekmånad

11 aug, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
Nygifta Jennifer Aniston och Justin Theroux uppges befinna sig på Bora Bora i Stilla havet där de bor för 8,7 miljoner kronor i veckan!
Annons

Den 5 augusti gifte sig Jennifer Aniston, 46, med Justin Theroux, 44, under största hemlighetsmakeri i deras hem i Bel Air, Los Angeles. På plats fanns cirka 70 gäster som trodde att de var där för att fira Justins 44-årsdag i förskott (han fyllde nämligen år igår!). Men tji fick de.

Istället vigdes paret inför gapande munnar.

Jennifer Aniston och Justin Theroux.
Jennifer och Justin har varit ett par sedan 2011. Foto: IBL

Nu har paret åkt på en lyxig smekmånad till ön Bora Bora i Stilla havet där de bor på flådiga hotellet Four Seasons, som inte direkt är gratis… En vecka på hotellet uppges kosta svindlande 8,7 miljoner kronor!

Jennifer Aniston och Justin Theroux är på smekmånad på Bora Bora.
På Four Seasons på Bora Bora bor du på pålar i vattnet. Foto: Bulls

Hotellet erbjuder förutom skräddarsydda smekmånadspaket även spa, gym, tennisbana och en så kallad “infinity pool”, en pool utan synliga kanter. När du badar känns det som att poolens vattenyta flyter ihop med horisonten.

Annons

Men de nygifta är inte ensamma. Istället har de fått sällskap av ett gäng kompisar. Jens “Vänner”-kollega Courteney Cox, 51, och hennes fästman, artisten Johnny McDaid, 39, sägs vara med, samt skådisen Jason Bateman, 46, och hans fru Amanda Anka, 46, har packat badkläderna.

Läs mer: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons