LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Allt om Jennifer Anistons superbröllop – teamet, äktenskapsförordet, den hemliga ceremonin

24 apr, 2015 
AvElisabeth Andersson
Jennifer Anistons bröllop med Justin Theroux har skjutits upp gång på gång, men nu har stjärnan hittat ett team som ska hjälpa dem att arrangera den stora dagen.
Annons

Få bröllop har blivit så omtalade i Hollywood, åtminstone om man betänker att det fortfarande inte blivit av, som Jennifer Anistons, 46, länge planerade förening med Justin Theroux, 43. Tillställningen har skjutits upp flera gånger, och det har spekulerats i att det kanske inte alls kommer bli något.

Men nu rapporterar tidningen Grazia att Jen har samlat ihop en trio experter som ska hjälpa henne att få ihop bröllopet.

– Jen har sagt till sina vänner att inget ska få försena bröllopet längre, säger en källa till tidningen.

Ska Jen och Justin äntligen knyta hymens band? Foto: Stella Pictures

Teamet som ska styra upp skådespelerskans stora dag är stjärnkocken Daniel Boulud, festfixaren Bradley Picklesimer och bröllopsplaneraren Mindy Weiss, som bland annat fixade Ellen DeGeneres och Portia de Rossis bröllop. Justins mamma Phyllis var också med när de alla träffades under en lunch på Soho House i West Hollywood.

Annons

– De satt i djupa diskussioner i mer än två timmar. Jen satt bredvid Phyllis och alla var väldigt uppspelta och glada, säger källan.

Bröllopsplanerandet pågår för fullt. Foto: Stella Pictures
Bröllopsplanerandet pågår för fullt. Foto: Stella Pictures

Det har tidigare rapporterats att en av anledningarna till att bröllopet dröjer har varit oenighet angående äktenskapsförordet. Diskussionen ska handla om huruvida Justin har rätt till en andel av de royalties Jennifer kommer att få från Netflix för “Vänner”, enligt Daily Mail.

Trots att de fortfarande inte officiellt har satt något datum har det tidigare pratats om att Jen och Justin vill ha ett litet intimt strandbröllop.

– Det är den stora frågan hemma hos oss just nu: Ska vi bara göra det och strunta i det? Eller ska vi försöka desperat att lyckas med en hemlig ceremoni där vi inte har kul eftersom vi försökte gömma oss i en grotta någonstans, har Jennifer sagt till InStyle angående att försöka undkomma all uppmärksamhet.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons