LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren tvingas till operation: "Jag vill bara bli frisk"

09 aug, 2015 
AvLina Tidén Sundin
Pernilla Wahlgren har förlorat sin röst och tvingas nu till operation. Hon är minst sagt nervös.
Annons

För cirka ett år sedan började Pernilla Wahlgrens, 47, röst trilskas. Hon blev hes, men hade inte riktigt tid att låta den återhämta sig eftersom jobbet rullade på som vanligt.

– Nu vill jag bara bli frisk och få tillbaka min röst! Är sååå trött på att vara hes! Det går liksom aldrig över, bloggade hon då utan att veta hur rätt hon skulle få.

Hesheten har inte gett med sig och nyligen berättade Pernilla för sina följare på Instagram att hon bokat tid hos läkare. Nu har domen kommit och den är inte nådig:

– Jag har fått ärrbildning på stämbanden vilket egentligen är en katastrof för mitt yrke. Det går inte bara att käka penicillin och så blir det bättre utan det är en lång rehabilitering, berättar hon för Expressen.

Pernilla Wahlgren längtar efter sin gamla röst. Foto: IBL
Pernilla Wahlgren längtar efter sin gamla röst. Foto: IBL

Pernilla som för närvarande liknar sin röst vid Bonnie Tylers hesa stämma hoppas att hon ska få tillbaka sin ljusare stämma utan operation.

– Jag måste gå hos logoped länge och jag har inte ens tagit tag i det. Jag märker det nu, jag har inte min gamla – den är borta och det är lite så att jag vill stoppa huvudet i sanden och inte tänka på det, men det är skittragiskt.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons