Paolo Roberto i stort förlossningsbråk med Cissi Wallin på Twitter

Paolo Roberos förlossningsberättelse i tidningen Mama fick Cissi Wallin att se rött!

Ett stort förlossningsbråk har brutit ut i sociala medier. På ena sidan av ringen står forne boxaren och numera kokboksförfattaren Paolo Roberto, 46, och på den andra står radio- och tv-profilen Cissi Wallin, 30.

Allting började med en intervju med Paolo i tidningen Mama. Paolo berättar om hur det var när hans exfru Lena Roberto, 42, födde deras barn Enzo, 11, och Elisa, 8.

– Lena var ganska rädd för förlossningen. Vi gick på alla kurserna. Jag kan förlösa ett barn, det är bara att föda, jag har kompetensen, säger Paolo i intervjun varpå reportern utbrister:

– Men du har inte gjort det!

– Nej men jag har gått alla kurserna, du vet, profylax, allting, och det var väldigt bra, det måste jag säga. Som kampsportare vet man att när du inte andas, då gör det ont. Jag fick väldigt mycket beröm under förlossningen. Man är van att hantera smärta och man hetsar inte upp sig, utan man andas, svarar Paolo självsäkert.

FH 29

Lena Roberto tar exmakens parti i bråket som pågår i sociala medier. Foto: IBL

Intervjun har nu fått spridning i sociala medier. “Ödmjukhet. Paolos främsta egenskap”, kommenterar en mamma sarkastiskt. Även Cissi Wallin skriver om det på sin Twitter och i Aftonbladet försöker Paolo förklara sig:

– Jag försöker inte nedvärdera kvinnans födsel, jag har varit med om det två gånger och vet att det gör jätteont. Min fråga till alla feminister är: Hur ska man göra då? Ska vi män ställa oss utanför förlossningsarbetet som man gjorde förr i tiden? Tydligen ska man gå en jäkla genuskurs så att det blir politiskt korrekt när man föder, säger han och avslutar intervjun med:

– Du kan hälsa hela jäkla Twittergänget att de kan hoppa upp på sina höga feministiska hästar och galoppera åt helvete.

På Cissis och Paolos Twittersidor pågår ett öppet bråk dem sinsemellan. Cissi kallar den forne boxaren “lättkränkt” varpå han svarar att han har så mycket som händer det här året att hon “kommer vara tom på hat när året är slut.”

Läs mer: 

Nygifta Cissi Wallin är skeptisk till äktenskap: ”Ett bröllop förändrar ingenting”

Paolo Roberto och exfrun Lena bor kvar på samma tomt: ”Mitt liv funkar bättre än någonsin”

Paolo Roberto kavlar upp ärmarna inför krogåtalet

SENASTE NYTT!