Uppgifter: Han är Jennifer Anistons nya kärlek

Jennifer Anistons kärleksliv har varit föremål för för löpsedlar under många år.
Nu ryktas hon ha gått vidare från exmaken Brad Pitt – och funnit kärleken hos en helt annan man.

Det var under förra året som romansryktena mellan de forna Hollywood-paret Brad Pitt, 56, och Jennifer Aniston, 51, häftigt blossade upp. Jennifer och Brad skilde sig för snart 16 år sedan under dramatiska former. Strax efter uppbrottet blev det offentligt att Brad funnit kärleken i kollegan Angelina Jolie och det tog inte lång tid innan det nya paret fick sitt första gemensamma barn.

Men efter att Angelina och Brad under stort pressuppbåd valde att gå skilda vägar för två år sedan har det tisslats och tasslats om att den åtrådde skådespelaren återigen skulle fått upp ögonen för Jennifer. Ryktena om det nygamla kärleksparet lugnade inte heller ner sig då de plötsligt sågs hand i hand under SAG Awards i början av förra året.

Skulle adoptera en dotter

Att Jennifer sedan länge längtat efter att skaffa barn är något som har varit föremål för stora rubriker. Därför är det kanske inte så konstigt att spekulationerna om ett gemensamt barn mellan Jennifer och Brad gått varma sedan ryktena om deras återförening.

För en tid sedan kom även uppgifter om att Jen och Brad faktiskt planerar att ta det stora steget – och adoptera en dotter.

LÄS MER: Jireel bekräftar uppbrottet från Alice Stenlöf

– De pratar om att adoptera en liten flicka. Att bilda familj var alltid en dröm för dem men det hände aldrig då. Men nu. De kan inte vänta med att få ett barn, det är ett mirakel, sa en nära vän till Jennifer till Life & Style då.

Någon dotter har dock inte ännu dykt upp. I alla fall inte i offentligheten.

Han ryktas vara Jennifer Anistons nya kärlek

Nu är Jennifer Anistons kärleksliv återigen på tapeten. Denna gång kommer hon dock inte dragandes med något gammalt ex. Istället är det en helt ny man som står i fokus för kärleksryktena, nämligen kollegan Jason Sudeikis.

Enligt tidningen Mirror har Jennifer varit ett enormt stöd till Jason under hans skilsmässa från exfrun Oliva Wild. Efter nio års romans med två barn tillsammans valde paret att gå skilda vägar under förra året och sedan dess har Oliva flera gånger kopplats ihop med One Direction-stjärnan Harry Styles.

Jason Sudeikis tillsammans med exfrun Olivia Wilde.

– Hon har absolut varit Jasons klippa i stormen genom den här mardrömmen. De pratar och sms:ar varje dag. Och hon har delat med sig av sina bästa strategier som meditation och yoga för att klara den tuffa tiden, säger en källa till Heat Magazine.

Om den nära vänskapen verkligen har utvecklats till kärlek återstår dock att se då varken Jennifer Aniston eller Jason Sudeikis ännu kommenterat relationen.

LÄS OCKSÅ: Fansen jublar efter Jennifer Anistons barnkommentar

LÄS OCKSÅ: Jennifer Anistons hemlige man väcker frågor – liknar Brad Pitt

FOTO: TT

Senaste nytt